Threat Hunting

Zak weg in de comfortabele zetel die je veilig naar het werk brengt

Onze oplossing

Het gebruik van nieuwe online applicaties, de uitbreiding van de netwerkperimeter naar mobiele terminals, telewerken en de overdracht van data naar de cloud zijn business accelerators, maar ook kansen voor hackers. Een veilige connectie is een must!

De coronacrisis heeft de nood aan remote access erg duidelijk gemaakt. Kappa Data heeft samen met zijn resellers duizenden werknemers voorzien van een veilige en comfortabele thuiswerkoplossing.

Kappa Data biedt dan ook een breed aanbod aan beveiligingsoplossingen om veilige toegang tot te verzekeren, zowel op maat van KMO’s als van grote bedrijven. Daarvoor werken we samen met technologiepartners als Pulse Secure, Barracuda, Sophos, Juniper Networks en Stormshield.

Onze klanten

Onze secure remote connectivity oplossingen zijn geschikt voor bedrijven en medewerkers die regelmatig thuiswerken of vanop afstand inloggen op het eigen netwerk.

VPN Security is moeilijk om effectief te beheren, maar wij doen dit graag voor jou met de nodige technische in-house kennis en onze ccFLEX formule.

Onze werkwijze

De manier waarop mensen werken is continu in evolutie. Zo gaf het coronavirus thuiswerk een boost. Mensen gaan daarbij zelf op zoek naar middelen, maar vergeten vaak de beveiliging. Denk maar aan hoe bestanden en zelfs vertrouwelijke informatie worden uitgewisseld.

Kappa Data houdt steeds de markt in de gaten en informeert partners over de nieuwste technologieën en evoluties. Door die samen met onze partners te implementeren, werken we aan een veilige telewerkomgeving. Wij staan je van begin tot eind bij in het hele project bij je eindklant.

Verder kunnen wij jou als Certified Training Center voor tal van beveiligingsoplossingen ook advies, begeleiding en ondersteuning bieden.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Kappa data ondersteunt resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze gecertificeerde technische en presales teams staan altijd voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data geniet je van een bijzonder persoonlijke én professionele aanpak, van snelle offertes tot demo’s en klantvriendelijke service met je vaste contactpersonen. Wij zijn er voor jou.

Uitstekende service

Kappa Data is een value-added distributor die oplossingsgericht met je meedenkt. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen en bemiddelen waar nodig bij conflicten.

Wat onze klanten zeggen

Al meer dan 20 jaar een meer dan betrouwbare partner.

Snijders Compuservice, Jef Snijders

Onze partners