IoT & Industrial

De tijd waar een netwerk bestond uit computers en servers ligt lang achter ons. Zowat elk elektronisch apparaat is op de een of andere manier gekoppeld aan het netwerk en zelfs aan het internet, los van het type omgeving. Met haar kennis in Networking & Security maakt Kappa Data zich bovenop het verbinden ook sterk in het beveiligen en opvolgen van alle types IoT infrastructuur.

IoT & Industriële apparatuur heeft veelal geen geschiedenis met een sterke beveiliging. Onder deze rubriek vind je mogelijkheden om een bestaand of nieuw industrieel network, alsook een netwerk voorzien van IoT koppelingen te voorzien van een hedendaagse / future-proof beveiliging.

Niet typische netwerk componenten worden typisch op de meest bijzondere plaatsen geïnstalleerd waar we geen “normale” switch terugvinden. Onder deze rubriek vind je de infrastructuur om deze koppelingen mogelijk te maken.

Meer en meer devices worden voorzien van een BLE tag of smartphones hun Bluetooth wordt gebruikt voor locatiegebaseerde diensten. Hoe het ook zij, er is hardware nodig om deze BLE devices te koppelen en software om deze te interpreteren. Ook binnen WiFi zijn er specifieke IoT optimalisaties.

Wat onze klanten zeggen

We werken graag samen met Kappa Data omwille van de persoonlijke aanpak. Bij Kappa Data denkt men mee vanuit onze beleving als IT integrator en helpt ons zo om meer toegevoegde waarde te brengen naar onze klanten.

Drive IT, Kristof Verhoeven

Onze partners