IoT & Industrial

De wereld verandert naar een wereld waarin alle apparaten digitaal intelligent worden en steeds geconnecteerd zijn met het internet. Waar draadloze technologiën zoals Bluetooth, WiFi, UWB, LoRaWan, 4G of zelfs 5G de verbinding maken van intelligente apparaten of objecten naar cloud based services. De in de cloud centraal opgeslagen informatie wordt steeds belangrijker voor organisaties om gerichte beslissingen te nemen. Bijvoorbeeld kunnen deze gegevens worden samengevoegd, geanalyseerd en gebruikt om hun services te verbeteren of problemen vroegtijdig vast te stellen. Kappa Data is gespecialiseerd distributeur in de verschillende draadloze IoT-oplossingen voor bedrijven.

Is het belangrijk voor je bedrijf om áltijd te weten waar bepaalde zaken zich bevinden? Verhoog je efficiëntie met onze location tracking producten.

ThingsFlow is ons eigen IoT-platform. Ontdek hoe je in no time verschillende sensoren kunt configureren en o.a. de luchtkwaliteit kunt controleren.

Social Distancing

ProxiPass is een oplossing van Kappa Data om de social distancing tussen mensen te bewaken en in kaart te brengen. Ontdek hem nu!

Wat onze klanten zeggen

We werken graag samen met Kappa Data omwille van de persoonlijke aanpak. Bij Kappa Data denkt men mee vanuit onze beleving als IT integrator en helpt ons zo om meer toegevoegde waarde te brengen naar onze klanten.

Drive IT, Kristof Verhoeven

Onze partners

Sorry, no posts matched your criteria.