Extreme Networks

Wie?

Extreme Networks is specialist in cloudgestuurde, end-to-end netwerktechnologie voor bedrijven

Wat?

Wireless Networking

LAN-switching

Routing

Management, network insights & analytics

Network Access Control

Voordelen?

Sterk Cloud Management

Divers aanbod wireless en switching producten

Wie is Extreme Networks?

Sinds 1996 verlegt Extreme Networks de grenzen van netwerktechnologie voor bedrijven. Dit als enige cloudgestuurde, end-to-end netwerkleverancier in de branche. Goed om te weten is dat Extreme networks voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen is tot Gartner® Magic Quadrant™ leider in Enterprise infrastructuur voor wired en wireless oplossingen.

 

Welke oplossingen biedt Extreme Networks aan?

Extreme Networks biedt flexibele, betrouwbare en veilige cloudgestuurde netwerkoplossingen aan voor bedrijven. Deze oplossingen bieden hen volledige netwerkzichtbaarheid, controle en inzichten om hun zakelijke doelen te ondersteunen.

De cloud van Extreme Networks, CloudIQ genaamd maakt netwerkmanagement makkelijker, of deze nu publiek, privaat of lokaal wordt gehost. Ze stelt partners en klanten in staat om netwerktechnologiën en -apparatuur te beheren, te automatiseren en handige inzichten te verzamelen met behulp van machine learning en AI.

Het productengamma van Extreme Networks is zeer breed en kan u mooi overzichtelijk vinden via deze link.

Toonaangevende edge-to-core-switches met netwerkstructuur- en cloudbeheer die risico’s beperken en activiteiten vereenvoudigen.

Intelligente, cloud beheerde draadloze toegangspunten die de efficiëntie van IT verbeteren en naadloze gebruikerservaringen leveren.

Een volledig geïntegreerde Unified Compute-stack gehost aan de rand die de cloudsoevereiniteit van de klant en prestaties met lage latentie mogelijk maakt.

Netwerkautomatisering die uw netwerk verenigt en beveiligt op basis van bewezen technologie uit de branche.

Laagsgewijze beveiliging voor het hele netwerk met bescherming van de luchtinterface, fabric en universele ZTNA-toegangscontrole.

Unified management, granulaire applicatiecontrole en zichtbaarheid, en vooraf geïntegreerd om Fabric-services naadloos uit te breiden naar externe locaties.

Extreme Networks maakt het u nog gemakkelijker om gaandeweg te groeien, zowel in technische als in commerciële zin. Ze bieden de meest flexibele, functierijke applicatielagen die zijn toegesneden op elk bedrijf, elk budget en elke IT-behoefte, en die het beheer, de informatie en de zekerheid bieden die uw bedrijf nodig heeft.

The PartnerWorks Program

Kappa Data is ervan overtuigd dat de integratiepartner de beste partij is om een eindgebruiker te ondersteunen en te onderhouden. Meestal heeft de partner al een vertrouwde lange termijn relatie en is daarom het meest geschikte aanspreekpunt.
Vanuit deze overtuiging ondersteunt Kappa Data partners om zich te ontwikkelen tot de Extreme Networks ondersteunende partij, waarbij zowel Extreme Networks als Kappa Data zich indekken.

Meer info -> How to improve PartnerWorks partner with Extreme Networks? 

BOB Kit XL – The entire Extreme Networks ecosystem in one case

Ontdek de kracht van netwerkinnovatie met de BOB Kit XL van Kappa Data, ontworpen om u en uw klanten een meeslepende ervaring te bieden in de wereld van Extreme Networks. Deze uitgebreide flightcase herbergt een geavanceerd ecosysteem van netwerktechnologieën en biedt een ongeëvenaarde mogelijkheid voor live demonstraties, proof of concepts en informatieve sessies.

Meer info –> BOB Kit XL – The entire Extreme Networks ecosystem in one case

Authorized Training Partner

Kappa Data is uw geautoriseerde trainingspartner voor de meest geavanceerde Extreme Networks oplossingen. Onze gecertificeerde productspecialist, Bert Verschaeve, staat klaar om het nieuwste op het gebied van netwerken te onthullen. Ontdek hieronder hoe we je op weg kunnen helpen! Meer info

Wat zijn de voordelen van Extreme Networks?

Extreme Networks is specialist in Wireless Networking, LAN-switching en routing. Hun breed scala aan end-to-end connectiviteitsoplossingen gebruikt toonaangevende technologieën om snelheid, schaal, betrouwbaarheid en beveiliging te leveren aan alle gebruikers, apparaten en applicaties, ongeacht hun locatie.

 

Heb je ondersteuning nodig? Praat met een expert of vraag een demo aan bij Extreme Networks via https://www.extremenetworks.com/request-demo/