Extreme Networks

Wie?

Extreme Networks is specialist in cloudgestuurde, end-to-end netwerktechnologie voor bedrijven

Wat?

Wireless Networking

LAN-switching

Routing

Management, network insights & analytics

Network Access Control

Voordelen?

Sterk Cloud Management

Divers aanbod wireless en switching producten

Wie is Extreme Networks?

Sinds 1996 verlegt Extreme Networks de grenzen van netwerktechnologie voor bedrijven. Dit als enige cloudgestuurde, end-to-end netwerkleverancier in de branche. Goed om te weten is dat Extreme networks voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen is tot Gartner® Magic Quadrant™ leider in Enterprise infrastructuur voor wired en wireless oplossingen.

 

Welke oplossingen biedt Extreme Networks aan?

Extreme Networks biedt flexibele, betrouwbare en veilige cloudgestuurde netwerkoplossingen aan voor bedrijven. Deze oplossingen bieden hen volledige netwerkzichtbaarheid, controle en inzichten om hun zakelijke doelen te ondersteunen.

De cloud van Extreme Networks, CloudIQ genaamd maakt netwerkmanagement makkelijker, of deze nu publiek, privaat of lokaal wordt gehost. Ze stelt partners en klanten in staat om netwerktechnologiën en -apparatuur te beheren, te automatiseren en handige inzichten te verzamelen met behulp van machine learning en AI.

Het productengamma van Extreme Networks is zeer breed en kan u mooi overzichtelijk vinden via deze link.

  • ExtremeCloud IQ

Dit is één cloud om uw heel netwerk te beheren via wired, wireless, SD-WAN, fabric en meer. ExtremeCloud IQ in een notendop: 360-view of Client, Device, & Network

Bijna in 1 oogopslag krijg je het volledige prestatie-, gezondheids- en beveiligingsbeeld van elk apparaat in, rond en een deel van uw netwerk. Een droom van elke technische IT’er, toch?

  • Unified Policy Management

Unified Policy Management verwijst naar een gecentraliseerde benadering van het beheer van beleid binnen het netwerk. Bij deze aanpak worden alle beleidsregels opgeslagen in een enkele repository en kunnen ze eenvoudig worden geopend, gewijzigd en gehandhaafd door de netwerkbeheerder.

  • Network Health KPIs

Door middel van Machine Learning worden rapporten genereerd dat de IT-dienst van een onderneming gaat helpen om eventuele problemen al dan niet preventief te gaan opsporen en het netwerk optimaal te beheren.

  • Complete Solution Flexibility with ExtremeCloud IQ

Extreme Networks maakt het u nog gemakkelijker om gaandeweg te groeien, zowel in technische als in commerciële zin. Ze bieden de meest flexibele, functierijke applicatielagen die zijn toegesneden op elk bedrijf, elk budget en elke IT-behoefte, en die het beheer, de informatie en de zekerheid bieden die uw bedrijf nodig heeft.

Wat zijn de voordelen van Extreme Networks?

Extreme Networks is specialist in Wireless Networking, LAN-switching en routing. Hun breed scala aan end-to-end connectiviteitsoplossingen gebruikt toonaangevende technologieën om snelheid, schaal, betrouwbaarheid en beveiliging te leveren aan alle gebruikers, apparaten en applicaties, ongeacht hun locatie.

 

Heb je ondersteuning nodig? Praat met een expert of vraag een demo aan bij Extreme Networks via https://www.extremenetworks.com/request-demo/