WiFi-oplossingen

Thuis is waar de Wi-Fi automatisch connecteert

Onze oplossing

WiFi is voor de meeste gebruikers dé manier om connectie te maken met een netwerk. Sterke en stabiele verbindingen zijn dan ook cruciaal. De vraag is hoe je als integrator meerwaarde kan toevoegen aan het draadloos netwerk van je eindgebruiker. Zowel het type als het beheer van je access points is daarbij van groot belang.

Kappa Data helpt je graag bij de inrichting, configuratie en het onderhoud van jouw WiFi-netwerken. Wij hebben diepgaande technische kennis en de juiste WiFi-oplossingen en tools om je van A tot Z te begeleiden.

De technologieën staan niet stil waardoor telkens nieuwe types access point beschikbaar komen. Het meest voorkomende type is vandaag WiFi6, ook bekend als 802.11ax. Met deze types van access points haal niet alleen de hoogste snelheid, maar verbetert ook de batterij van je mobiele toestellen.

We helpen je bij de keuze van de meest geschikte WiFi-oplossing en het uitvoeren van site surveys tot de volledige configuratie van de toestellen. Verder helpen we je graag bij de implementatie van location tracking om toestellen, assets en mensen op te volgen.

Onze klanten

Klanten van Kappa Data zijn steeds partijen die de producten aankopen om ze daarna opnieuw te verkopen. Traditioneel zijn dit IT resellers.

Behalve de traditionele IT reseller, kan ook een integrator van bijvoorbeeld picking-, camera-, kassa- of andere systemen bij Kappa Data terecht. Een integrator hoeft helemaal geen verregaande WiFi kennis te hebben, een technisch presales en support team staan klaar om elke partner bij te staan bij de ontwikkeling en integratie. Eindklanten daarentegen worden doorverwezen naar de meest geschikte, samen besproken, partner.

Kappa Data voorziet ook opleidingen om het gewenste niveau of certificatie te bereiken.

Onze werkwijze

Elke partner is uniek, de manier van samenwerken hangt dus af van de partner zelf. Er zijn partners waar Kappa Data enkel aan box moving doet, maar dat is niet de focus. Als aanvulling op de diensten van de partner, kan Kappa Data site surveys doen, moeilijke WiFi problemen onderzoeken of een extra paar handen aanleveren om een moeilijke periode te overbruggen. Kappa Data hangt geen access points op, maar beperkt zich tot de configuratie en meting.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Kappa data ondersteunt resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze gecertificeerde technische en presales teams staan altijd voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data geniet je van een bijzonder persoonlijke én professionele aanpak, van snelle offertes tot demo’s en klantvriendelijke service met je vaste contactpersonen. Wij zijn er voor jou.

Uitstekende service

Kappa Data is een value-added distributor die oplossingsgericht met je meedenkt. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen en bemiddelen waar nodig bij conflicten.

Wat onze klanten zeggen

Iedereen kan hardware verkopen maar…
Kappa Data zijn technisch advies om het juiste aan te kopen, de perfecte technische after-sales ondersteuning en niet in het minste het superteam van Kappa Data, dat zijn de zaken die hen onderscheidt.
Sinds 2004 doen wij zaken met Kappa Data en zijn zij een deel van ons DNA. Firewall, Switchen, Wi-Fi en tal van andere producten; er is geen twijfel mogelijk waar wij die aankopen.

Mindiro, Marc Verjans

Onze partners