Netwerk Security

Meten is weten. Wat weet jij over jouw netwerk?

Onze oplossing

Het beveiligen van je eigen netwerk gaat verder dan de typische perimeter bescherming door middel van een firewall. Het is nu meer dan ooit belangrijk dat deze firewall ook communiceert met andere gegevensbronnen.

Denk hierbij aan de combinatie van Network Access Control (NAC) en Endpoint Security. Als een van deze oplossingen een onveilig toestel of gebruiker detecteert, dan wordt de firewall hiervan op de hoogte gebracht zodat het toestel of de gebruiker in kwestie afgesneden worden van de rest van je netwerk.

Onze klanten

Klanten van Kappa Data zijn steeds partijen die de producten aankopen om ze daarna opnieuw te verkopen. Traditioneel zijn dit IT resellers.

Behalve de traditionele IT reseller, kan ook een integrator van bijvoorbeeld picking-, camera-, kassa- of andere systemen bij Kappa Data terecht. Een integrator hoeft helemaal geen verregaande productkennis te hebben, een technisch presales en support team staan klaar om elke partner bij te staan bij de ontwikkeling en integratie. Eindklanten daarentegen worden doorverwezen naar de meest geschikte, samen besproken, partner.

Kappa Data voorziet ook opleidingen om het gewenste niveau of certificatie te bereiken.

Onze werkwijze

Network Access Controller

Een Network Access Controller of NAC is een toestel dat controleert wie (of wat) er wel of niet op het netwerk mag. Afhankelijk van een reeks van parameters wordt het juiste netwerksegment toegekend. Bij de minste afwijking (fout op antivirus, gevaarlijk verkeer gedetecteerd op de firewall, …) kan een toestel van het netwerk gekoppeld worden.

Systematisch wordt er van elk apparaat een profiel bijgehouden, zodat elke vorm van manipulatie meteen opgemerkt wordt. Zodoende heb je een continue controle en bijsturing van elk apparaat dat via kabel of draadloos aan het netwerk gekoppeld is.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Kappa data ondersteunt resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze gecertificeerde technische en presales teams staan altijd voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data geniet je van een bijzonder persoonlijke én professionele aanpak, van snelle offertes tot demo’s en klantvriendelijke service met je vaste contactpersonen. Wij zijn er voor jou.

Uitstekende service

Kappa Data is een value-added distributor die oplossingsgericht met je meedenkt. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen en bemiddelen waar nodig bij conflicten.

Wat onze klanten zeggen

KappaData is een betrouwbare leverancier. Je kan bij hen van A tot Z terecht. Ze staan je bij met raad en daad en helpen je steeds om de juiste oplossing te bekomen.

Sun4IT, Kris Vangeneugden

Onze partners