Marketing as a Service

Onze expertise

In de snel veranderende wereld van het hedendaagse bedrijfsleven heeft Marketing as a Service (MaaS) zich gepositioneerd als een toegankelijke oplossing. Waarom? MaaS betekent dat verschillende marketingtaken worden uitbesteed aan Kappa Data, wat bedrijven flexibiliteit en schaalbaarheid biedt zonder de kosten van een permanent intern team.

Dit model maakt snelle aanpassingen aan markttrends mogelijk, biedt toegang tot geavanceerde technologieën en expertise in diverse marketingstrategieën. Van digitale marketing tot het organiseren van evenementen biedt MaaS kosteneffectieve oplossingen, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten terwijl externe specialisten zorgen voor effectieve en innovatieve marketingaanpakken.

Onze klanten

Ben jij reseller, leverancier of klant bij Kappa Data en wil je jouw marketingactiviteiten optimaliseren? Dan is onze MaaS perfect voor jou! Wij zorgen voor flexibiliteit en schaalbaarheid in je marketing, zodat je je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Kappa Data biedt een breed scala aan marketingdiensten, van digitale campagnes tot evenementbeheer, geheel aangepast aan jouw specifieke behoeften. Met toegang tot de nieuwste technologieën en onze uitgebreide expertise ben je verzekerd van effectieve en innovatieve marketingoplossingen. Neem zeker contact met ons op!

Onze werkwijze

We houden eerst een kick-off meeting om het project te definiëren. Ons doel is om de vergadering af te sluiten met een samenvattend document dat de belangrijkste beslissingen en actiepunten vastlegt. Dit document zal aan het einde van de vergadering door beide partijen worden ondertekend, om zo tot wederzijdse overeenstemming te komen voordat het project van start gaat.

Wat wordt er besproken?

  • Doel en doelgroep van de inhoud
  • Visuele elementen en creatieve richting
  • Domeinnaam kiezen (indien nodig) voor een landing page
  • Uitgebreide takenlijst opstellen met verantwoordelijkheden
  • Deadlines koppelen aan taken om uitstel te voorkomen
  • Duidelijke Call-to-Action (CTA) bepalen
  • Noodzaak van een inschrijfformulier (indien relevant)

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Marketingcampagnes

& -ondersteuning

We ontwikkelen en voeren co-branded campagnes uit om uw merk te versterken en bieden toegang tot een uitgebreid scala aan marketingtools en -middelen om uw marketinginspanningen te ondersteunen en te optimaliseren.

Leadgeneratie &

verkoopondersteuning

We helpen partners actief bij het genereren van leads en het verhogen van de verkoop, wat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf.

Resultaatmeting &

optimalisatie

We bieden grondige tracking en meting van marketingresultaten, zodat u de effectiviteit van uw investeringen kunt beoordelen en optimaliseren.

Wat onze klanten zeggen

Bedankt aan het marketingteam van Kappa Data voor het organiseren van dit evenement. De locatie was prachtig en werd door iedereen gewaardeerd!

Juniper Networks, Geert Cornelis

Veel dank voor alle geweldige steun van Kappa Data tijdens de evenementen. We zijn dankbaar voor alle inzet en voor het samen met ons organiseren!

One Identity, Kristina Reisenauer