ExperTechno

Onze expertise

ExperTechno, een specialist in OEM-apparaten sinds 1986, is ontstaan als een merk binnen de Franse divisie van The Kappa Data Group. In de loop van 25 jaar heeft ExperTechno zijn expertise aangescherpt om diensten en oplossingen op maat te leveren. Door software van partners samen te voegen met de knowhow van ons team op het gebied van hardware, bouwen we samen oplossingen voor jou.

 

Onze missie

Onze missie is om je te begeleiden door elke fase van het project, van ontwerp tot industrialisatie, gebaseerd op principes van aandacht, vertrouwen en responsiviteit. ExperTechno is uw partner voor het ontwikkelen van hardware die perfect aansluit op je software en voor het industrialiseren van bestaande projecten.

 

Wat bieden we?

Naast onze kerndiensten bieden we logistiek met toegevoegde waarde, waaronder staging van IT-apparatuur en D+1 after-sales service. Met een eigen ontwerpbureau, productiewerkplaats en service- en reparatiefaciliteiten hebben we de mogelijkheid om aanvullende hardware te produceren. Onze expertise omvat elektronica (PC-architectuur, microcontrollers) en mechanica (chassis, behuizingen, kiosken, totems).

ExperTechno biedt ook gepersonaliseerde product- en IT-diensten aan, van het ontwerp tot de implementatie van aangepaste tools voor projectdiensten en logistieke behoeften. Door voor ExperTechno te kiezen, krijg je toegang tot ontwerp- en prototypingdiensten, integratie, service en reparatie, tot en met de OS-installatie voor de levering van afgewerkte producten. Onze after-sales diensten, waaronder after-sales verwerking met hoge toegevoegde waarde (D+1), zorgen voor een uitgebreid ondersteuningssysteem.

Onze klanten

Bedrijven die streven naar innovatie en maatwerkoplossingen. Of je nu een specifiek project voor ogen hebt of onze mogelijkheden verkent, bij ExperTechno vinden klanten een betrouwbare partner die hen begeleidt door elke fase, van ontwerp tot industrialisatie, met aandacht, vertrouwen en responsiviteit als leidende principes.

Heb je een specifiek project in gedachten, of ben je gewoon ons aanbod aan het verkennen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Onze werkwijze

Op basis van vertrouwen en responsiviteit ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen door de nauwe samenwerking tussen softwarepartners en ons deskundige hardwareteam.

Van ontwerp tot industrialisatie begeleiden we je door elke fase van het project, met aanvullende logistieke diensten en een uitgebreid after-sales ondersteuningssysteem voor een complete service-ervaring.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Kappa data ondersteunt resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze gecertificeerde technische en presales teams staan altijd voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data geniet je van een bijzonder persoonlijke én professionele aanpak, van snelle offertes tot demo’s en klantvriendelijke service met je vaste contactpersonen. Wij zijn er voor jou.

Uitstekende service

Kappa Data is een value-added distributor die oplossingsgericht met je meedenkt. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen en bemiddelen waar nodig bij conflicten.

Wat onze klanten zeggen

Al jarenlang hebben wij een bijzonder kwalitatieve partnership met Kappa Data. De samenwerking verloopt uitstekend, mede door de goede productkennis van het Kappa Data team, de tijdige leveringen en spoedige feedback op dringende aanvragen. Een absolute aanrader!

Infradata Group, Maxine Meeussen

Onze partners