Events

Ben je IT-reseller en wil je op de hoogte blijven van de laatste technologische ontwikkelingen en programma’s van onze technologiepartners in de Benelux? Dan nodigen we je van harte uit op de Kappa Data netwerkevents. Ideaal om je kennis en netwerk uit te breiden.

Er zijn weinig sectoren die zo snel veranderen als technologie en IT. Daarom brengen we je tijdens onze events graag op de hoogte van trends, updates, strategiëen, veranderingen in partner- en aankoopprogramma’s, enz. Uiteraard ga je ook naar huis met een gevulde maag.

Onze netwerkevents zijn praktijkgericht en inspirerend. Je ontmoet onze partners en leveranciers en je kunt de hele dag interessante contacten leggen. Eén keer per jaar organiseren we ook een groot netwerkevent: Kappa Day. Niet te missen!

Trouwens, onze events zijn 100% gratis en vrijblijvend. Er is geen aankoopverplichting aan verbonden. De meeste events vinden plaats bij ons op kantoor, maar we organiseren ook roadshows doorheen de hele Benelux. Volg onze website, nieuwsbrief en sociale mediale voor de meest recente informatie.

Cato Networks Lunch & Learn | Simulation racing, 28/09/2023

Chronos Racing Sint-Niklaasstraat 17b, Gent, Oost-vlaanderen, België

Neem deel aan de Cato Networks Lunch & Learn op 28 september en laat je inspireren, netwerk met gelijkgestemden en laat jouw innerlijke racer los, want we gaan simulatie racen!

Gratis

Kappa Day 2023

Eventlounge Brussels Generaal Wahislaan 16/F, Schaarbeek, België

Je bent uitgenodigd voor de Kappa Day 2023! Een namiddag en avond vol Business & Pleasure. Vier ons 25e jubileum samen met ons op 26 oktober.

Gratis