Backup

Achter elk succesvolle server staat een sterke backup

Onze oplossing

Het zal je wel bekend zijn dat gegevens veilig bewaard moeten worden, maar de manier waarop je dit kan heeft wel een grote impact.

De eerste factor die van groot belang is, is hoe vaak je een backup kan nemen. Dit varieert van 1x per dag tot een real-time kopie bijhouden zodat wanneer er zich een probleem voordoet, slechts enkele seconden data verloren gaan. Denk hierbij ook na waar je gegevens opgeslagen worden, net zoals je een tape kan meenemen buiten de kantoormuren, kan je ook met cloud opslag ervoor zorgen dat alle gegevens veilig kunnen bewaard worden.

Een tweede belangrijke factor is hoe snel je na een “ramp” al je gegevens terug hebt gezet en iedereen terug aan de slag kan.

Onze klanten

Klanten van Kappa Data zijn steeds partijen die de producten aankopen om ze daarna opnieuw te verkopen. Traditioneel zijn dit IT resellers.

Behalve de traditionele IT reseller, kan ook een integrator van bijvoorbeeld picking-, camera-, kassa- of andere systemen bij Kappa Data terecht. Een integrator hoeft helemaal geen verregaande productkennis te hebben, een technisch presales en support team staan klaar om elke partner bij te staan bij de ontwikkeling en integratie. Eindklanten daarentegen worden doorverwezen naar de meest geschikte, samen besproken, partner.

Onze werkwijze

Elke partner is uniek, de manier van samenwerken hangt dus af van de partner zelf. Er zijn partners waar Kappa Data enkel aan box moving doet, maar dat is niet de focus. Als aanvulling op de diensten van de partner, kan Kappa Data site planning doen, netwerk problemen onderzoeken of een extra paar handen aanleveren om een moeilijke periode te overbruggen. Kappa Data hangt geen toestellen op, maar beperkt zich tot de configuratie.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Kappa data ondersteunt resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze gecertificeerde technische en presales teams staan altijd voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data geniet je van een bijzonder persoonlijke én professionele aanpak, van snelle offertes tot demo’s en klantvriendelijke service met je vaste contactpersonen. Wij zijn er voor jou.

Uitstekende service

Kappa Data is een value-added distributor die oplossingsgericht met je meedenkt. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen en bemiddelen waar nodig bij conflicten.

Wat onze klanten zeggen

Voor ons is Kappa Data niet alleen “een distri”, maar een echte Business Partner. Hun unieke combinatie van hoge technische skills, short-cycle interne organisatie en persoonelijke dienst maken van Kappa een troefkaart in ons bezit.

Turkoise, Alexis Aubry

Onze partners