Barracuda

Wie?

Dé securityspecialist voor je netwerk, data en e-mail

Toonaangevende speler op het vlak van categorie firewall –en emailsecurity

Wat?

Firewalling

E-mail beveiliging

Cloud-to-cloud Data Backup

SD WAN

Web security

Voordelen?

All-round email security specialist

Eenvoudig en betaalbaar

Jarenlange ervaring op vlak van network security

Sterk partnership met Kappa Data sinds 2014

Wie is Barracuda?

Meer dan 200.000 internationale klanten vertrouwen op Barracuda om hun bedrijf te beschermen tegen een breed scala aan online bedreigingen.

Het bedrijf innoveert ook voortdurend om vandaag de beveiligingstechnologie van de toekomst te leveren.

Welke oplossingen biedt Barracuda aan?

Barracuda biedt makkelijke en betaalbare oplossingen voor e-mail-, applicatie-, cloud- en netwerkbeveiliging en gegevensbescherming.

Email security

Meer dan 75% van de gerichte cyberaanvallen begint met een e-mail. Zo’n aanvallen onderbreken bedrijfsactiviteiten, zorgen voor financiële schade en brengen de bedrijfsintegriteit in gevaar.

Barracuda beschermt de e-mailinfrastructuur van bedrijven met meerdere beschermingslagen, inclusief gateway-verdediging, e-mailbestendigheid, fraudebescherming en bewustzijn van gebruikersbeveiliging.

Data security

De complexe infrastructuren en gerichte cyberaanvallen van vandaag vragen om een complete back-upstrategie die je gegevens beschermt, of ze zich nu op locatie bevinden of in de cloud.

Barracuda Backup is eenvoudig te configureren en te beheren en is een echte “set it and forget it”-oplossing voor totale gemoedsrust.

Netwerk- en Applicatiebeveiliging

Schakel geavanceerde en zero-day-bedreigingen  – die traditionele IPS- en antivirus-engines omzeilen – uit met de strak geïntegreerde firewalltechnologieën van Barracuda CloudGen Firewall.

Geniet van applicatieprofilering, inbraakpreventie, webfiltering, geavanceerde bescherming tegen bedreigingen en malware, antispam en volwaardige netwerktoegangscontrole.