Cloud security

Ken je dat? Een vals gevoel van veiligheid? Maak er komaf mee.

Onze oplossing

Cloud toepassingen zijn vandaag niet meer weg te denken, van Office 365 of Google Workspace tot Dropbox of Salesforce. Veel van je bedrijfsgegevens zijn cloud native, maar toch dien je ook hier zelf ook voldoende bescherming te voorzien, en mag je niet enkel op het gebruikte cloud platform rekenen.

Het beschermen van Office 365 gaat verder dan enkel en alleen anti-spam en anti-phishing bescherming. De gegevens in OneDrive dienen beveiligd te zijn door een Next-Gen Anti-Virus, je account moet beschermd zijn tegen account-takeover aanvallen.

Naast de typische public cloud omgevingen, dien je ook te denken aan je eigen (private) cloud omgeving.  Denk maar aan het plaatsen van een extra websitebescherming (WAF) of het voorzien van een veilige verbinding naar je eigen cloud.

Onze klanten

Klanten van Kappa Data zijn steeds partijen die de producten aankopen om ze daarna opnieuw te verkopen. Traditioneel zijn dit IT resellers.

Behalve de traditionele IT reseller, kan ook een integrator van bijvoorbeeld picking-, camera-, kassa- of andere systemen bij Kappa Data terecht. Een integrator hoeft helemaal geen verregaande productkennis te hebben, een technisch presales en support team staan klaar om elke partner bij te staan bij de ontwikkeling en integratie. Eindklanten daarentegen worden doorverwezen naar de meest geschikte, samen besproken, partner.

Kappa Data voorziet ook opleidingen om het gewenste niveau of certificatie te bereiken.

Onze werkwijze

Elke partner is uniek, de manier van samenwerken hangt dus af van de partner zelf. Er zijn partners waar Kappa Data enkel aan box moving doet, maar dat is niet de focus. Als aanvulling op de diensten van de partner, kan Kappa Data site planning doen, netwerk problemen onderzoeken of een extra paar handen aanleveren om een moeilijke periode te overbruggen. Kappa Data hangt geen toestellen op, maar beperkt zich tot de configuratie.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Kappa data ondersteunt resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze gecertificeerde technische en presales teams staan altijd voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data geniet je van een bijzonder persoonlijke én professionele aanpak, van snelle offertes tot demo’s en klantvriendelijke service met je vaste contactpersonen. Wij zijn er voor jou.

Uitstekende service

Kappa Data is een value-added distributor die oplossingsgericht met je meedenkt. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen en bemiddelen waar nodig bij conflicten.

Wat onze klanten zeggen

Al jarenlang hebben wij een bijzonder kwalitatieve partnership met Kappa Data. De samenwerking verloopt uitstekend, mede door de goede productkennis van het Kappa Data team, de tijdige leveringen en spoedige feedback op dringende aanvragen. Een absolute aanrader!

Infradata Group, Maxine Meeussen

Onze partners

Kappa Data - Vendor - Sophos