Juniper Networks

Wie?

Juniper Networks is Wereldleider op het gebied van highend Data Center oplossingen

Leider in 2020 Magic Quadrant voor Wired and Wireless LAN Access Infrastructure

Wat?

Wi-Fi

Switching

Firewalls

Routing

Network Security

On Prem ATP

Indoor locatie bepaling

...

Voordelen?

Sterk channel team

Bewezen producten en technologieën

Wie is Juniper Networks?

Juniper Networks is wereldleider op het gebied van Data Center solutions. Hun doel is networking vereenvoudigen met producten, oplossingen en diensten die de wereld verbinden.

Vanuit hun high-end oplossingen hebben ze het Junos OS ontworpen. Ditzelfde OS wordt ook gebruikt voor hun Branch Office oplossingen en Small Enterprise producten. Hierdoor krijg je de beste tools voor het volledige portfolio.

Juniper brengt ongekende eenvoud, betrouwbaarheid en veiligheid in uw bedrijfsnetwerk. Van bekabelde en draadloze toegang en SD-WAN, tot campus- en datacenters en multicloud omgevingen, laat Juniper Networks u de kracht van van AI-Driven Enterprise zien.

Welke oplossingen biedt Juniper Networks aan?

Juniper Networks biedt oplossingen aan voor Data Center, Campus en Enterprise omgevingen, en dit op niveau van beveiliging, routering, bekabelde en draadloze netwerken.

Juniper Networks heeft een eigen besturingssysteem JunOS, die over de gehele productlijn gebruikt wordt. Dit maakt het voor IT Teams eenvoudig om bijvoorbeeld naast Switching ook de Securityoplossingen van Juniper Networks te gebruiken.

AI-Driven Enterprise

IT is nog nooit zo kritisch geweest voor bedrijven, noch zo complex. Hoe kan je voorop blijven lopen met een groeiend aantal toestellen, besturingssystemen, toepassingen, en gebruikers? Het antwoord hierop is Artificiële Intelligentie, of kortweg AI.

Als leider in AI voor IT, gebruikt Mist AI inzichten, automatiseringen en acties om de gebruikerservaring te maximaliseren. Op deze manier kan je antwoord geven op de vraag “Waarom waren er problemen met de Microsoft Teams call?”.  Juniper Networks brengt nooit geziene eenvoudigheid, betrouwbaarheid en beveiliging naar jouw Enterprise netwerk. Van bedrade tot draadloze toegang en SD-WAN, tot campus en data centers en multicloud omgevingen wordt de kracht van AI-Driven Enterprise gebruikt.

Wireless

Door de overname van Mist Systems breidt Juniper haar oplossingen verder uit in het draadloze landschap. Mist Systems werd door Gartner in 2017 reeds bestempeld als visionaire speler. Het Cloud Management platform is volledig gebaseerd op een microservices architectuur en staat centraal in de oplossing van Mist.

De Access Points van Juniper Mist zijn beschikbaar in verschillende hardware varianten. Sommige modellen hebben BLE-richtantennes aan boord voor Realtime Indoor Location Services.

Switching

De Juniper EX Switches worden gebruikt voor MKB-bedrijfsnetwerken en Campus omgevingen. Alle swithes ondersteunen de Virtual Chassis Stacking techniek, zijn volledig Layer 3 en vanaf het eerste model beschik je reeds over 10 Gbps uplink interfaces.

Juniper brengt strategisch het beheer van de Switches onder in het Cloud Management platform van Mist. Met dit AI gebaseerde platform krijg je ongekende inzichten en beheersmogelijkheden over je volledige netwerk infrastructuur.

Security

Als Firewall biedt Juniper Networks de SRX-productlijn aan. Dit Next-Generation platform speelt volop in op de cloud behoeften van klanten. De SRX Firewalls zijn beschikbaar voor zowel MKB als Datacenter. Je kan kiezen uit verschillende hardware modellen of virtuele versies. Daarnaast biedt Juniper ook een containerized Docker Firewall aan.

Deze SRX Firewalls kunnen gebruik maken van verschillende veiligheidsdiensten. De SecIntel van Juniper biedt waardevolle informatie aan over de potentiële bedreigingen, en dit op alle niveaus in binnen netwerk. Een veelgebruikte veiligheidsdienst is de Juniper Sky ATP die real-time informatie uit de Juniper Cloud aanlevert om uw bedrijf te beschermen tegen malware, geavanceerde cyberaanvallen, persistent threats en ransomware.

 

Heb je ondersteuning nodig? Juniper Networks heeft een Online Knowledge Base en Community Support. Je kunt support cases aanmaken via de Juniper File a case en ontvang 24×7 Direct Support op in aanmerking komende producten met een geldig onderhoudscontract.