Network routing

Gelukkig heb je een router als je de weg even kwijt bent

Onze oplossing

Routers vormen de noodzakelijke schakel tussen een bedrijfsnetwerk en de buitenwereld. Kappa Data levert een breed portfolio aan routers geschikt voor kleine tot grote bedrijven en serviceproviders. En dat is nog maar het begin.

Network routing gaat verder dan verkeer van punt X naar punt Y sturen. Met SD-WAN oplossingen zorgen we voor Quality Of Experience (QoE) om na te gaan hoe het voor de gebruiker aanvoelt om zijn applicaties te gebruiken.

Op basis van verschillende parameters kan het verkeer over één, meer of een dedicated internetlijn gestuurd worden. Uiteraard kunnen we ook de nodige back-ups en failovers voorzien, eventueel op basis van 4G-technologie.

Onze klanten

Klanten van Kappa Data zijn steeds partijen die de producten aankopen om ze daarna opnieuw te verkopen. Traditioneel zijn dit IT resellers.

Routers vind je vooral terug in de datacenters, daarom is een typische router klant een partner die zelf een datacenter heeft of het datacenter beheert van een andere partij.

Onze werkwijze

Elke partner is uniek, de manier van samenwerken hangt dus af van de partner zelf. Er zijn partners waar Kappa Data enkel aan box moving doet, maar dat is niet de focus. Als aanvulling op de diensten van de partner, kan Kappa Data site planning doen, netwerk problemen onderzoeken of een extra paar handen aanleveren om een moeilijke periode te overbruggen. Kappa Data hangt geen toestellen op, maar beperkt zich tot de configuratie.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Kappa data ondersteunt resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze gecertificeerde technische en presales teams staan altijd voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data geniet je van een bijzonder persoonlijke én professionele aanpak, van snelle offertes tot demo’s en klantvriendelijke service met je vaste contactpersonen. Wij zijn er voor jou.

Uitstekende service

Kappa Data is een value-added distributor die oplossingsgericht met je meedenkt. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen en bemiddelen waar nodig bij conflicten.

Wat onze klanten zeggen

Kappa Data is een betrouwbare aanbieder van cyberveiligheidsoplossingen en staat altijd paraat als we vragen of iets nodig hebben.
Echt een uitstekende partner die altijd op een respectvolle manier naar een oplossing zoekt en een hoogstaande dienstverlening biedt.
Kappa Data is een gespecialiseerde distributeur op mensenmaat.

Matias Consulting Group (MCG), Grégorio Matias

Onze partners