IT oplossingen

Kappa Data biedt betrouwbare en innovatieve IT oplossingen voor netwerken, security en IoT, zowel voor KMO’s als grote bedrijven. Als value-added distributor denken we ook met je mee over presales, marketing en logistieke uitdagingen.

De meeste bedrijven zijn afhankelijk van een goede netwerkinfrastructuur om mensen intern en extern met elkaar te verbinden. Wij leveren al onze netwerkoplossingen met de juiste hardware, software én ondersteuning voor jouw bedrijf of klanten. Ontdek hier jouw ideale oplossing.

Digitale aanvallen kunnen operationele, financiële en imagoschade berokkenen.

Firewalls, routers en switches vereisen dan ook een waterdichte professionele beveiliging.  Onze Network Security producten kunnen uitstekend beheerd en geconfigureerd worden. Bekijk hier een overzicht.

De tijd waar een netwerk bestond uit computers en servers ligt lang achter ons. Zowat elk elektronisch apparaat is op de een of andere manier gekoppeld aan het netwerk en zelfs aan het internet, los van het type omgeving. Met haar kennis in Networking & Security maakt Kappa Data zich bovenop het verbinden ook sterk in het beveiligen en opvolgen van alle types IoT infrastructuur.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ins & outs op Networking en Security vlak. Ontdek wat trending is, waar jij jezelf en je bedrijf naar hogere niveaus mee tilt. Kortom ontdek onze Hot Topics!

Wat onze klanten zeggen

Reeds meer dan 4 jaar werkt The Network Factory nauw samen met Kappa Data rond connectiviteit & networking projecten.
De keuze voor Kappa Data en het jarenlange vertrouwen is gegroeid vanuit de waarden die wij als reseller verwachten van een VAD-distributeur.
We zijn geen nummer zoals bij vele groot-distributie. Persoonlijk contact met alle diensten binnen Kappa Data heeft geleid tot een vruchtbare samenwerking.
Van (Account)management tot internal sales, order- en productmanagement, marketing en technische ondersteuning we vinden steeds de juiste personen binnen het Kappa Data team om antwoorden te bezorgen op onze vragen.
Kappa Data is geen dozenschuiver maar een echte Value Added Distributie Partner voor markt.

The network Factory, Dirk Nys