Managed Firewall Security

Onze expertise

Wil jij de netwerken en bedrijfsvoering van je klanten beveiligen tegen online dreigingen? Met Kappa Data’s ccFLEX firewall management platform, in samenwerking met Barracuda Networks, kan je op je twee oren slapen. Ongeziene beveiliging, connectiviteit en automatisering!

Dankzij ons platform kun jij je Barracuda CloudGen firewalls op een eenvoudige en flexibele manier ‘as a service’ aanbieden, beheren, controleren, bewaken en onderhouden. Wij bieden je ook extra services zodat je goed voorbereid bent op noodsituaties.

Met ccFLEX heeft Kappa Data een sterk uitgebreide managed firewall oplossing die verder bouwt op de bestaande CC-Hosted oplossing.

Heel wat Barracuda partners in de Benelux kennen de CC-Hosted oplossing die Kappa Data heeft gebouwd rond het Barracuda Control Center. Intelligente verbindingen tussen kantoren en beveiligingen aan elke kantoor of apparaat, kunnen best centraal beheerd worden.

Kappa Data host dit Control Center in zijn datacenter en maakt het beschikbaar in licentievorm. Dit maakt het toegankelijk voor elke reseller of eindgebruiker op een betaalbare manier.

Deze service telt intussen meer dan 2000 firewalls en mag terecht een succesverhaal genoemd worden in de added value die Kappa Data aanbiedt.

Technisch gezien is dit het neusje van de zalm, maar licentiegewijs waren er beperkingen, vooral in het kader van flexibiliteit en toekomstvisie.

Met de nieuwe ccFLEX offering gaat Kappa Data een serieuze stap verder. In de eerste plaats komt er een volledig ‘as a Service’ model voor zowel firewall, licenties als management laag wat per maand kan afgenomen worden. Kort door de bocht: je kan een firewall huren.

Uiteraard blijft het gewone verkoopsmodel ook bestaan.

Verder biedt Kappa Data heel wat extra’s aan:

  • Kappa Data gebruikt de oplossing van OneLogin voor Identity en Access Management, waarmee je veilig en eenvoudig op dit en alle andere Kappa Data platforms kan inloggen.
  • Met onze monitoring tool kan elke gebruiker van de oplossing zijn toestellen en licenties overzichtelijk opvolgen.
  • Indien gewenst bieden we ook automatische firmware updates aan, zodat uw firewalls steeds een up-to-date beveiliging hebben en de laatste nieuwe features.
  • Als een firewall toch faalt of als je als reseller extra hulp nodig hebt, kunt je beroep doen op Kappa Data voor verschillende soorten interventies.

Onze klanten

Wil jij de netwerkbeveiliging van al je klanten beheren vanuit één handig firewall management platform? Dan is ccFLEX ideaal voor jou.

Ben je MSP partner of houd je het liever bij centraal beheer van al jouw klanten? Wil je routinewerk liever uitbesteden?

Dankzij de flexibiliteit van ccFLEX zijn alle opties mogelijk, ook een mix ervan.

Aangezien ccFLEX volledig berust op Barracuda, is de partner ook meteen een Barracuda partner.

Onze werkwijze

Interesse in ccFlex? Dan koop of huur jij de firewall hardware en activeer je de nodige licenties via het firewall management platform. Je betaalt enkel voor wat je binnen het platform gebruikt.

Daarna kun je rekenen op een zeer snelle RMA-afhandeling bij defecten en technische interventies voor installaties of pechverhelping.

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Kappa data ondersteunt resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze gecertificeerde technische en presales teams staan altijd voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data geniet je van een bijzonder persoonlijke én professionele aanpak, van snelle offertes tot demo’s en klantvriendelijke service met je vaste contactpersonen. Wij zijn er voor jou.

Uitstekende service

Kappa Data is een value-added distributor die oplossingsgericht met je meedenkt. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen en bemiddelen waar nodig bij conflicten.

Wat onze klanten zeggen

Kappa Data is een betrouwbare aanbieder van cyberveiligheidsoplossingen en staat altijd paraat als we vragen of iets nodig hebben.
Echt een uitstekende partner die altijd op een respectvolle manier naar een oplossing zoekt en een hoogstaande dienstverlening biedt.
Kappa Data is een gespecialiseerde distributeur op mensenmaat.

Matias Consulting Group (MCG), Grégorio Matias

Onze partners

Kappa Data - Vendor - Sophos