SolarWinds

Wie?

Leider in netwerkbeheer software en monitoring tools

25 jaar vol van innovatie en kwaliteit

Wat?

Complete oplossing voor IT Operations Management (ITOM)

Monitoren, analyseren en beheren van on-premise, cloud of hybride IT-omgevingen

Betaalbare beheersoftware voor IT-infrastructuur

Voordelen?

Verbetert prestaties van netwerk, applicaties, servers, databases of andere IT infrastructuur

Biedt één product dat alle IT-resources en -activiteiten op één platform kan afhandelen, bewaken en optimaliseren

Eén platform waar je alle IT-resources en -activiteiten op kan managen, bewaken en optimaliseren. Controle en inzicht in jouw hele IT-omgeving. 

SolarWinds – IT management software en monitoring tools

SolarWinds is een toonaangevende leverancier van krachtige en betaalbare beheersoftware voor IT-infrastructuur. Het aanbod van SolarWinds voor IT Operations Management (ITOM) is perfect voor hybride IT-omgevingen met meerdere vendors. Met ITOM kan je de prestaties van IT-infrastructuur en applicaties controleren, prestatieproblemen opsporen, de oplostijd voor incidenten verkorten door multiplatform-correlatie. Of je jouw netwerk, applicaties, servers, databases of andere IT infrastructuur nu op locatie of in de cloud uitvoert, SolarWinds kan deze eenvoudig monitoren, analyseren en beheren. Ongeacht het type, de grootte of complexiteit van de IT-infrastructuur.

Een volledig geïntegreerd IT-beheersysteem

Met focus op gebruiksgemak en uitmuntendheid in end-to-end hybride IT performance management heeft van SolarWinds een wereldwijde leider gemaakt in netwerk- en systeembeheer software en MSP-oplossingen. SolarWinds geeft je controle en inzicht in jouw hele IT-omgeving. Het biedt oplossingen voor elk bedrijf, ongeacht de grootte van jouw onderneming.

Wat is SolarWinds IT Operations Management Framework (ITOM)?

SolarWinds ITOM is een middel om alle bedrijfsprocessen te behandelen, te beheren en te optimaliseren op één enkel platform (ORION). Nochtans is het heel complex, tijdrovend en kostelijk om de monitoring oplossingen in te zetten voor het onderhouden, optimaliseren, beheren én beveiligen van alle IT resources binnen een bedrijf. SolarWinds IT Operations Management (ITOM) biedt één product aan dat alle IT-resources en -activiteiten op één platform kan afhandelen, bewaken en optimaliseren zonder problemen. In tegenstelling tot veel andere producten voor bedrijven, is SolarWinds ITOM een volledig flexibele en schaalbare oplossing. Een manier om een concreet probleem op te lossen en gaandeweg uit te breiden naar aanvullende technologieën binnen hetzelfde platform. Kortom; los jouw probleem vandaag op en beslis later om te kopen.

Dit houdt het SolarWinds IT Operations Management Framework in:

  • Network Management: Multi-vendor netwerk performance management software die schaalbaar is en meegroeit met de behoeften van uw netwerk
  • Infrastructure Management: Zorgen voor hoge prestaties en beschikbaarheid van softwaretoepassingen
  • Database Performance Management: Cross-platform database performance monitoring en tuning voor zowel on-premises als cloud.
  • Application Performance Management: Verkrijg ongeëvenaard inzicht in logs, metrics, tracing, hosts en de digitale ervaring van al je hybride applicaties.
  • IT Security Management Tools: Krachtige, betaalbare en gebruiksvriendelijke beheeroplossingen om alles in de IT veiliger te maken.
  • IT Service Management Software: helpdesk ticketing, IT asset management en eindgebruikers ondersteuning.

Alle software is gratis beschikbaar met een dertig dagen proefperiode!