Allied Telesis

Wie?

Allied Telesis is Wereldleider in IP- of Ethernet-netwerkoplossingen

Toonaangevende speler op het vlak van Software Defined Networking

Wat?

Switching

Media Conversion

Network Management

Voordelen?

Aantrekkelijk aanbod

Goede prijs-kwaliteit

30 jaar ervaring

Wie is Allied Telesis?

Allied Telesis is wereldleider in IP- of Ethernet-netwerkoplossingen. Het bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar en blijft innoveren. Zijn technologie mag in de loop der jaren dan sterk geëvolueerd zijn, de focus op kwaliteit en service bleef onveranderd.

Allied Telesis staat bekend om zijn zeer aantrekkelijk aanbod, en dit tegen een goede prijs/kwaliteit. Met ‘no compromise Wi-Fi’, ‘Total Autonomous Networking’ en ‘Secure SD-WAN’ als core business, ben je altijd zeker van de perfecte oplossing.

Enterprise-klanten bouwen complete end-to-end netwerkoplossingen, met core-to-edge-technologieën, variërend van krachtige 10 Gigabit Layer 3-switches tot mediaconverters.

Welke oplossingen biedt Allied Telesis aan?

Switching

LAN-switches dragen bij aan goede verbindingen binnen bedrijfsnetwerken. Ze zijn dan ook cruciaal en moeten voldoen aan hoge eisen op het vlak van prestaties, schaalbaarheid en tal van andere functies. Goede apparatuur stelt netwerkbeheerders namelijk in staat om netwerken drastisch te vereenvoudigen en kosten te verlagen.

 • Eenvoudig beheer

Vergeet je netwerk met de autonome beheertools van Allied Telesis die je tijd en geld besparen!

  • Switching network
  • Switching technology
  • Switching adapter
 • Continue PoE

Wanneer de switch opnieuw wordt opgestart (bijvoorbeeld voor een firmware-upgrade), wordt de PoE-voeding gewoonlijk onderbroken totdat de switch weer online is. Continue PoE handhaaft de stroom gedurende de reboot om onderbrekingen tot een minimum te beperken en PD’s operationeel te houden.

 • Slim en veilig

Bouw een netwerk dat zichzelf verdedigt voor snelle reacties op bedreigingen zonder handmatige tussenkomst. Je kan hiermee:

 • Automatisch en snel reageren op bedreigingen
 • Integreert met je bestaande firewall
 • Je bekabelde en draadloze netwerken beschermen
 • Geen endpoint agents of software vereist

Industriële Switches

Allied Telesis heeft een uitgebreid gamma aan industriële switches, zowel 19 inch als DIN rail mounted. Gevoed met PoE of tot PoE++ voedend met multigig poorten. Niet enkel de switches maar ook de bijhorende voedingen kan je bij Allied Telesis terugvinden. Ook onder de Media Convertors vind je modellen terug die specifiek voor de industriële markt geschikt zijn.

Ontdek hier het volledige portfolio van industriële switches.

Media Conversion

Fiber Media Converters zijn netwerkapparaten die het mogelijk maken om diverse bestaande en nieuwe netwerksystemen met elkaar te verbinden, zoals koper Ethernet met glasvezelbekabeling. Converters worden in de praktijk veelvuldig als oplossing ingezet.

Sinds het begin van networking hebben mediaconverters een fundamentele rol gespeeld bij het oplossen van netwerkinterconnectieproblemen. Toch bestaat er nog steeds verwarring over hoe deze familie van apparaten moet worden gebruikt. In dit artikel wordt uitgelegd wat een mediaconverter is en hoe deze te gebruiken, welke modellen beschikbaar zijn, en worden enkele nieuwe tijdbesparende functies belicht.

Lees meer in deze gids: a Quick Guide To Media Converters & Network Extenders.

Network Management

Netwerkbeheerders kunnen veel eenvoudiger grootschalige operaties uitvoeren bij bedrijven en service providers als ze netwerkapparaten en diensten beheren via een centraal platform.

Network management maakt zaken zo overzichtelijk en minder complex, waardoor ze nieuwe toepassingen en diensten snel kunnen implementeren via meerlaagse netwerkabstracties en een simpele ‘point-and-click’ gebruikersinterface.

 • Vista Manager

Vista Manager EX biedt een enkel-doorzichtig overzicht van uw gehele netwerk, inclusief alle bedrade en draadloze apparaten in LAN en WAN. Visueel beheer biedt in één oogopslag bruikbare rapportage die het beheer vereenvoudigt.

 • AMF

AMF levert echte en directe waarde aan bedrijven door een oplossing te bieden voor een van de meest dringende IT-behoeften. Het biedt een geconvergeerde infrastructuur die kan worden beheerd als één enkele entiteit, waardoor de complexiteit en TCO worden verminderd en meer kan worden gedaan met minder. Bekijk deze Allied Telesis video over de introductie van AMF.

Heb je ondersteuning nodig? Allied Telesis biedt directe support per telefoon en e-mail voor alle producten. Optioneel onderhoudscontract specificeert SLA antwoordtijden.

Klaar om samen te werken? Neem contact met ons op.