Stormshield

Wie?

Europees leider op het gebied van digitale infrastructuurbeveiliging

Wat?

Bescherming voor industriële en IT-netwerken

Bescherming voor servers en werkstations

Bescherming van datagegevens

Voordelen?

Voor Industrie, IoT en OT

Conform strengste certificeringen in Europa

Zeer sterk in netwerkbeveiliging in kritieke en operationele infrastructuren

Wie is Stormshield?

Stormshield – een volledige dochteronderneming van Airbus Defense & Space Cyber Programmes (voorheen Airbus CyberSecurity) – is Europees leider in digitale infrastructuurbeveiliging. Het bedrijf biedt slimme, innoverende netwerkoplossingen om cybercriminaliteit te slim af te zijn.

Welke oplossingen biedt Stormshield?

Netwerkbeveiliging

Moderne bedreigingen die traditionele beveiligingssystemen makkelijk te slim af zijn, vereisen een nieuwe aanpak. Daarom zijn Stormshields Network Security-oplossingen gebaseerd op het concept van multi-layer collaboratieve beveiliging.

Deze holistische benadering, waarbij de beveiligingsengines van Stormshield’s oplossingen actief samenwerken, is de toekomst voor diepgaande bescherming van IT-systemen.

Industriële omgevingen

Ook in industriële en IoT omgevingen heeft Stormshield security oplossingen. Zo is er een model dat op een DIN rail gemonteerd kan worden of een ander model dat in uitzonderlijke condities kan werken. Deze toestellen laten je – bovenop de normale security – ook toe om vanop afstand de achterliggende apparatuur te beheren.

Endpoint beveiliging

Thuis werken, mobiel werken, online samenwerken en gegevens delen maken ons leven makkelijker, maar deze nieuwe werkwijzen zijn kwetsbaar. Cyberaanvallen zijn daarbij steeds vaker in staat om traditionele beschermingstools te omzeilen.

Het succes van spear phishing, ransomware, kwaadaardig gebruik van software en onbekende zero-day softwarekwetsbaarheden toont aan dat werkstations de achilleshiel van IT-infrastructuren blijven. Stormshields endpoint beveiliging biedt een effectieve oplossing tegen deze dreigingen.

Databeveiliging

Stormshield biedt een uitgebreid antwoord op de vele factoren die gegevens kwetsbaar kunnen maken: van nalatigheid tot industriële spionage en van nieuw mobiel gebruik tot samenwerkingshulpmiddelen.

Stormshield Data Security is gebaseerd op end-to-end-gegevensversleuteling, van gebruiker tot ontvanger, om transparante bescherming te bieden tegen man-in-the-middle-aanvallen, kwaadaardig beheer en datalekken.

Wat zijn de voordelen van Stormshield?

Network security is Stormshields core business, met name voor kritieke en operationele infrastructuren. Hun vertrouwde, geavanceerde oplossingen van topkwaliteit zijn gecertificeerd op het hoogste niveau in Europa (EU RESTRICTED, NATO, ANSSI EAL3 + / EAL4 +) en geschikt voor zowel de industrie, IoT als OT.