Ontdek de nieuwste generatie firewalls: SN-L-Series & SN-XL-Series

Ontdek de nieuwste generatie firewalls: SN-L-Series & SN-XL-Series

De technologie blijft zich in hoog tempo ontwikkelen en dat geldt ook voor de eisen die aan netwerkbeveiliging worden gesteld. We zijn verheugd om de nieuwste innovaties van Stormshield te onthullen: de SN-L-serie en SN-XL-serie krachtige firewalls. Deze toevoegingen aan onze productlijn betekenen een aanzienlijke sprong voorwaarts in het voldoen aan de complexe beveiligingsbehoeften van moderne ondernemingen.

De firewalls uit de SN-L-serie en SN-XL-serie zijn gebaseerd op ons schaalbare platform en bieden ongeëvenaarde flexibiliteit en prestaties. Of je nu een grote bedrijfslocatie, een gedistribueerd VPN-centrum of een uitgebreid bedrijfsnetwerk beheert, deze nieuwe series zijn ontworpen om je verwachtingen te overtreffen.

De SN-L-serie is afgestemd op de eisen van grote bedrijfsomgevingen en gedistribueerde VPN-centra. Met twee nieuwe firewalls die naadloos in de reeks zijn geïntegreerd, kunnen klanten een robuuste beveiliging en betrouwbare prestaties verwachten. Deze serie, die gepland staat voor release op 10 juni, is vanaf nu (10 mei) te bestellen, zodat organisaties hun infrastructuren eenvoudig kunnen verbeteren.

Ondertussen is de SN-XL-serie ontworpen om te voldoen aan de behoeften van grote ondernemingen en organisaties met een focus op VPN IPsec prestaties, datacenter beveiliging en SD-WAN netwerken. Met twee nieuwe firewalls biedt deze serie modulaire schaalbaarheid met maximaal 8 netwerkmodules, waardoor geavanceerde microsegmentatie voor een betere beveiliging mogelijk is.

“De SN-XL-serie stelt organisaties in staat zich aan te passen en te mee te gaan in het dynamische digitale landschap van vandaag.”

Kortom, de SN-L-Series en SN-XL-Series firewalls vertegenwoordigen de volgende evolutie in netwerkbeveiliging en leveren ongeëvenaarde prestaties, flexibiliteit en schaalbaarheid. Of u nu een enkele site beveiligt of een wereldwijd netwerk beheert, deze nieuwe series stellen organisaties in staat om opkomende bedreigingen voor te blijven en de toekomst van cyberbeveiliging te omarmen. Ga met ons mee en herdefinieer wat mogelijk is in netwerkbeveiliging en begin aan een reis naar een veiligere, meer verbonden toekomst.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met [email protected].

Geen reacties

Geef een reactie