OneSpan

Wie?

Wereldleider in 2FA en elektronische handtekeningen

Gespecialiseerd in online accounts, identiteiten en transacties

Wat?

Cyber Security

Secure Remote Connectivity

Voordelen?

Lage totale eigendomskosten

Eenvoudige installaties

Wie is OneSpan?

OneSpan is wereldleider in tweefactorauthenticatie (2FA) en elektronische handtekeningen voor veilige gebruikersaanmelding en veilige online en mobiele transacties, waaronder hardware, software, mobiele en zero-footprint-oplossingen.

Het bedrijf helpt meer dan 10.000 klanten in 100 landen om hun toegang te beveiligen, identiteiten te beheren, transacties te verifiëren en activa te beschermen op financiële, zakelijke, e-commerce-, overheids- en gezondheidszorgmarkten.

Welke oplossingen biedt OneSpan?

OneSpan biedt een reeks eenvoudig te gebruiken Digipass-hardware tokens aan, om accounts, transacties en externe toegang te beveiligen.

OneSpan’s Authentication Server-oplossingen kunnen worden aangepast en geïntegreerd in elke bestaande applicatie of omgeving, ongeacht het besturingssysteem en de architectuur.

Het op tijd gebaseerde systeem van VASCO genereert unieke wachtwoorden die veranderen bij elk gebruik en is vrijwel onmogelijk om te hacken.

Wat zijn de voordelen van OneSpan?

OneSpan lost het beveiligingslek op dat wordt veroorzaakt door het gebruik van statische wachtwoorden voor de authenticatie van gebruikers.

Een fysiek apparaat zoals een Digipass genereert een eenmalig wachtwoord dat jou, in combinatie met iets dat je kent zoals een pincode, in staat stelt klanten en werknemers veilig toegang tot het netwerk te geven.

Via Push authenticatie kan je aan fingerprint of face-recognation doen.

Het gebruik van wachtwoordloze authenticatie zoals de DIGIPASS FX1 Bio biedt een scala aan voordelen voor zowel individuele gebruikers als organisaties. Allereerst vermindert het de kans op succesvolle cyberaanvallen, zoals phishing en brute force-aanvallen, die vaak worden ingezet tegen traditionele wachtwoorden. Bovendien verbetert het de gebruikerservaring door het elimineren van de frustraties en beperkingen van het onthouden van wachtwoorden, wat resulteert in een soepelere en efficiëntere digitale ervaring