Pulse Secure

Wie?

Toonaangevende specialist in secure access solutions

Wat?

Secure Remote Connectivity

Network Access Control Application Delivery Controller (vADC)

Mobile Device Management

Voordelen?

Zero Trust zichtbaarheid, bescherming en beschikbaarheid in hybride IT-omgevingen

Flexibel, schaalbaar en betrouwbaar

Geen invloed op prestaties of beveiliging

vADC garandeert continue uptime en realtime veiligheidscontrole

Wie is Pulse Secure?

Pulse Secure levert secure access oplossingen en biedt veilige toegang voor mensen, toestellen en diensten gebaseerd op een Zero Trust-model van continue verificatie en autorisatie.

Bedrijven van elke omvang en branche vertrouwen al jaren op Pulse Secures geïntegreerde virtuele privénetwerk, netwerktoegangscontrole, mobiele beveiliging en oplossingen voor de oplevering van applicaties.

Welke oplossingen biedt Pulse Secure?

Secure Access oplossingen

Pulse Secures end-to-end ‘Zero Trust’-oplossingen zorgen ervoor dat alleen geverifieerde gebruikers met compatibele apparaten via elk netwerk verbinding kunnen maken met geautoriseerde applicaties in cloud- en niet-cloudomgevingen zonder de beveiliging of productiviteit in gevaar te brengen.

vADC

De Pulse virtual Application Delivery Controller biedt je klanten snellere, betrouwbaardere applicaties, zonder in te boeten aan prestaties of beveiliging.

Deze vADC is meer dan een Software Load Balancer. Hij stuurt meer transacties aan, zelfs bij piekbelasting, wat continue uptime en realtime veiligheidscontrole van al het applicatieverkeer garandeert.