Pagina niet gevonden

Oeps! De pagina of link die je wou bezoeken is foutief of werkt niet meer. Dringende vraag? Aarzel niet om ons te contacteren. We helpen je graag. Hieronder lees je onze laatste publicaties en hoe wij je kunnen helpen met oplossingen en diensten voor Networking, IT Security en IoT.

Onze oplossingen

De meeste bedrijven zijn afhankelijk van een goede netwerkinfrastructuur om mensen intern en extern met elkaar te verbinden. Wij leveren al onze netwerkoplossingen met de juiste hardware, software én ondersteuning voor jouw bedrijf of klanten. Ontdek hier jouw ideale oplossing.

Digitale aanvallen kunnen operationele, financiële en imagoschade berokkenen.

Firewalls, routers en switches vereisen dan ook een waterdichte professionele beveiliging.  Onze Network Security producten kunnen uitstekend beheerd en geconfigureerd worden. Bekijk hier een overzicht.

IoT

Steeds meer apparaten zijn verbonden met het internet. Hierdoor kunnen ze gegevens delen en met elkaar communiceren zonder dat er mensen aan te pas komen. Dit vergroot de efficiëntie van veel diensten. Kappa Data biedt Internet of Things-oplossingen en -diensten, van presales support en concepten tot opvolging.

Onze expertise

Wil je alle voordelen van een draadloos Wi-Fi-netwerk, zonder gedoe of problemen? En wil je een netwerk dat meeschaalt met de groei en behoeften van je bedrijf? Kappa Data heeft de expertise om jouw probleem aan te pakken.

Wil jij je klanten beschermen tegen online bedreigingen? Ontdek ons ccFLEX firewall management platform, in samenwerking met Barracuda Networks. Ongeziene beveiliging.

Wil je meer leads aantrekken? Doelgerichte marketing- en salescampagnes lanceren? Onze lead generation experts helpen je graag verder. Samen kunnen we meer klanten helpen.

Ben jij reseller en wil je hulp bij de implementatie van onze producten of bij het oplossen van problemen? Wil je graag een opleiding volgen? Onze technische teams helpen je graag verder.

Updates