Recap: Onze Kappa Day 2022 in foto’s

Recap: Onze Kappa Day 2022 in foto’s

Meer dan twee jaar na onze laatste editie waren we erg blij om onze partners en vendoren weer in het echt te zien. Op 20 oktober konden we onze welbekende Kappa Day organiseren. Dankzij jullie hadden we een onvergetelijke editie met interessante paneldiscussies, veel leuke netwerkmogelijkheden – en natuurlijk lekkere drankjes en eten onder begeleiding van een jazzband.

 

Paneldiscussies

Patrick Casteels en Chris Willems trapten een welkomstsessie af, gevolgd door twee interessante sessies. We genoten van een indrukwekkende paneldiscussie over Cybersecurity & Management Platforms in Networking and Security waarbij onze sprekers hun perspectief op het onderwerp deelden met iedereen die aanwezig was. Onze sessies werden gemodereerd door de enige echte Geena Lisa. Een speciaal woord van dank aan onze sprekers:Alain LuxembourgMarkus NispelRasmus AndersenAjin KuMark UppelschotenSimon AbrahamsRasmus AndersenHans ClaeskensPatrick van der ZwetFilip VanierschotKoert Martens en Frédéric Van Walle.

Slide om alle foto’s te zien!

Charmante locatie van De Bonneterie – Aalst

Ons evenement vond plaats op de prachtige locatie van De Bonneterie. Een unieke feestruimte in de oude Du Parc gebouwen in Aalst, voorheen de thuisbasis van De Bonneterie Bosteels – De Smet, de marktleider in panty’s, kousen en sokken. Na hun faillissement in 2001 stonden de fabrieksgebouwen leeg, maar ze worden nu in volle glorie gerenoveerd.

Blik terug met ons op Kappa Day en geniet van deze sfeervolle foto’s.

Wat we nog meer in petto hadden…

We zorgden voor een artiest die live illustraties maakte tijdens de sessies, zodat iedereen die onze Kappa Dag bijwoonde een visuele manier had om de paneldiscussies te begrijpen. Bedankt Lise Vanlerberghe voor je creatieve en inspirerende werk!

We sloten de sessies af met ons uitgebreide voorgerecht en fingerfood, walking dinner en dessert, gemaakt door de enige echte Joost De Paepe. Hij leerde het vak in het Hof van Cleve van Peter Goossens.

Daarna hebben we met like-minded mensen en partijen verbonden aan Kappa Data geconnecteerd op onze networking party. Met live muziek van The Almost Swinging Jazz Band.

Bedankt aan onze fotograaf Thomas Dhondt en videograaf Blixa Declerck (Buitensporig) voor het vastleggen van onze speciale dag!

Geniet hieronder van de aftermovie.

Bedankt aan onze vendoren

We sluiten af met een grote dank aan onze vendoren om onze Kappa Day 2022 mogelijk te maken! Allied Telesis, Armis, Barracuda, Commscope Ruckus, Extreme, Juniper, Lancom, OneIdentity, Solarwinds en Sophos.

Bedankt om met ons te connecten!

Hopelijk ben je in contact gekomen met gelijkgestemden en heb je jouw kennis over bepaalde onderwerpen kunnen vergroten. Wij waren in ieder geval heel blij om onze partners en vendoren opnieuw te ontmoeten.

Als je nog vragen hebt, stel ze ons gerust! Wij helpen jou met veel plezier.

Wil je alle foto’s zien? Ga dan naar onze Facebook-pagina!

Geniet van de aftermovie van onze Kappa Day!

Wil je opnieuw in contact komen met gelijkgestemden in het IT-landschap? Kom dan naar ons X-mas Give Back event op 15 december op Kappa Data HQ.

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Geen reacties

Geef een reactie