Oude firmware bestanden Extreme Networks EXOS Switches beschikbaar via Kappa Data

Oude firmware bestanden Extreme Networks EXOS Switches beschikbaar via Kappa Data

Belangrijke aankondiging: Toegang tot Oude Firmware voor Extreme EXOS Switches via Kappa Data

Maak je geen zorgen over het vinden van de juiste firmware voor uw Extreme Networks producten! Bij Kappa Data hebben we alle firmwarebestanden die je nodig heeft. Lees verder om te ontdekken hoe we je kunnen helpen.

Einde ondersteuning voor oude softwareversies

Vanaf 2 april 2024 zal Extreme Networks niet langer oudere softwareversies verdelen voor bepaalde Switch Engine (EXOS) en Summit EXOS-producten, vanwege beperkingen van derden. Dit betekent dat oudere softwareversies niet langer beschikbaar zullen zijn voor download vanaf het Extreme Support Portal.

Kappa Data: Jouw betrouwbare bron voor de correcte Firmware

Maar maakt je geen zorgen! Bij Kappa Data hebben we alle firmwarebestanden die je nodig hebt om jouw netwerkapparatuur optimaal te laten functioneren. Of je nu moeite hebt om de vereiste firmware te vinden na 2 april 2024, of als je vragen hebt over beschikbare softwareversies voor jouw apparatuur, ons team staat klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je de benodigde firmware krijgt.

Belang van upgraden naar nieuwe versies

Bovendien heeft Extreme Networks nieuwe vervangende softwareversies uitgebracht die beschikbaar zijn voor download. Het is van vitaal belang om te upgraden naar deze versies om up-to-date te blijven met de softwarelevenscyclus van Extreme Networks en om softwarefixes te ontvangen.

Ons doel: jouw tevredenheid

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je toegang hebt tot de firmware die je  nodig hebt voor jouw netwerkapparatuur. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt of vragen hebt over dit onderwerp. We zijn hier om je te helpen.

Vraag hieronder de oude firmware voor de Extreme Networks EXOS switchen aan!

Vragen? Contacteer ons!

Neem gerust contact op met [email protected] als u meer informatie wenst.

Geen reacties

Geef een reactie