Laden Evenementen

« Terug naar het overzicht

 • Dit evenement is voorbij.

X-Mas Give Back Event 2022

december 15, 2022 @ 15:00 - 21:00

Gratis

Je bent uitgenodigd voor ons Kappa Data X-Mas Give Back evenement op donderdag 15 december! Een feestelijke namiddag met winterpret, glühwein, kerstgeschenken en… Help anderen hun kerst op te fleuren! Tijdens het X-Mas Give Back Event verzamelen we graag donaties voor 2 goede doelen. We sluiten deze dag af met lekkere kersthapjes en een networking party met alle aanwezigen en partijen die verbonden zijn aan Kappa Data.

Meld je dus zeker aan voor wat X-Mas fun met ons!

Wat kan je verwachten?

Wat?

Kom naar ons kerstevenement voor een namiddag en avond gevuld met warme drankjes, lekkere kerst desserts en kerstcadeaus. Bovendien kan je anderen helpen om hun kerst op te fleuren! Tijdens ons X-Mas Give Back Event focussen wij op 2 goede doelen, namelijk De Warmste Week (met thema kansarmoede) en ons eigen gekozen doel VoedselOndersteuning Gent. Wij verzamelen graag donaties en delen deze uit aan degenen om hen een mooiere kerst te bezorgen. Ontdek hieronder welk materiaal jullie kunnen inzamelen.

Wanneer?
Donderdag 15 december 2022 om 15 uur tot 21 uur

Waar?
Kerstmarkt op Kappa Data Headquarters in De Pinte (Grote Steenweg 18, 9840 De Pinte).

Steun het goede doel, samen met Kappa Data

Tijdens dit kerstevenement richten we ons op 2 goede doelen om mensen een warmere kerst te bezorgen. Zowel Kappa Data als onze vendoren, zullen een grote donatie geven aan deze goede doelen. Wil jij ook helpen? Steun de goede doelen of geef meteen een kleine donatie via je bank app (een QR-code zal beschikbaar zijn). Hieronder vind je meer informatie over de goede doelen en wat je kan inzamelen:

 • De Warmste Week: Dit is een solidariteitsactie van VRT (Vlaamse Radio- en Televisie Omroep), die jaarlijks wordt georganiseerd in de week voor Kerstmis, van 18 tot 24 december. Via de website kan je een goed doel kiezen waarvoor je een actie wil organiseren. De focus dit jaar is Kinderarmoede.
 • VoedselOndersteuning Gent vzw (VOG): Dit is ons lokaal gekozen doel. Het ondersteunt initiatieven die honger en armoede in Gent bestrijden, vooral door financiële steun te bieden bij de inzameling en bedeling van voedsel en andere basisnoden in de Gentse regio. Steun deze overkoepelende organisatie in Gent voor meerdere organisaties.

Welk materiaal kan je inzamelen?

Je kan de goede doelen steunen door onderstaand materiaal in te zamelen. Het is de bedoeling dat je dit naar Kappa Data HQ brengt, wij brengen dit dan naar de instanties.

Kledij

Wij zamelen onderstaande kledij in:

  • Warme kinderkledij (0-12 jaar)
  • Warme kinderjassen (0-12 jaar)
  • Geen sokken of ondergoed (!)
  • Alle kledij: van schoenen tot jassen (0 – tot met 4 jaar | Maat 104)
  • Enkel kledij die nog in goede staat is!

Speelgoed 

Via Enchanté zamelen wij speelgoed in. Daarnaast kan je ook je kerstspeelgoed inzamelen voor ‘Kookploeggent’, liefst ingepakt in kerstinpakpapier. Wij ontvangen uiteraard enkel speelgoed dat nog werkt.

Verzorgingsproducten voor baby’s

Wij zamelen verzorgingsproducten in via Baby-Nest. Dit gaat over standaard verzorgingsproducten voor de baby, zoals badschuim, lotion of baby-olie.

Luiers 

Via Baby-Nest zamelen wij luiers in, liefst pampers maat nummer 5. Deze maat hebben ze broodnodig en zijn te vinden in bijvoorbeeld het Kruidvat.

 

Bedankt aan onze vendors

Dankzij onze vendoren, kunnen we ons X-Mas Give Back event organiseren en de goede doelen steunen.

Allied Telesis, Barracuda, Blackberry, Cato Networks, Commscope Ruckus, Juniper en Sophos.

Vink 15 december aan in je agenda en schrijf je nu in!
We kijken uit naar je komst!

Gegevens

Datum:
december 15, 2022
Tijd:
15:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Kappa Data HQ
Grote Steenweg 18
De Pinte, Oost-vlaanderen 9840 Belgium
+ Google Maps
Telefoon
+32 (0)9 243 42 10
Bekijk de site van Locatie