Een nieuw tijdperk van connectiviteit: Wi-Fi 7 en de nieuwe Ruckus R770 access point

Een nieuw tijdperk van connectiviteit: Wi-Fi 7 en de nieuwe Ruckus R770 access point

Met de komst van het Wi-Fi 7 tijdperk opent zich een wereld vol nieuwe mogelijkheden. Wi-Fi 7 brengt baanbrekende vooruitgang op het gebied van snelheid, capaciteit, latentie en betrouwbaarheid, waardoor de manier waarop we verbinding maken met de digitale wereld ingrijpend kan veranderen.

Ruckus omarmt de Wi-Fi 7 revolutie

De volgende generatie Wi-Fi®-technologie tilt uw netwerk naar een hoger niveau. Ruckus omarmt de Wi-Fi 7 revolutie, ontdek waarom u dit ook zou moeten doen.

De nieuwe IEEE 802.11be standaard van de Wi-Fi 7 alliance definieert een nieuw niveau voor uw netwerk. Voor bedrijven, de gezondheidszorg, het onderwijs, Large Public Venue (LPV) en andere omgevingen is Wi-Fi 7 de sleutel tot een efficiënter, veiliger en responsiever netwerk.

De extreme snelheden, lage latentie en verhoogde capaciteit van Wi-Fi 7 leveren uitzonderlijke gebruikerservaringen en maken een geheel nieuwe klasse van geavanceerde verbonden apparaten en veeleisende toepassingen mogelijk. Heb je een manier nodig om 8K-videostreams, XR-videoconferenties (extended reality), massaal sociaal gamen en nog veel meer te beheren? Wi-Fi 7 is het antwoord waar u op heeft gewacht en Ruckus zal het voor u tot leven brengen wanneer de eerste ondersteunende enterprise-class apparaten in 2024 op de markt komen.

In het Wi-Fi 7-tijdperk zal Ruckus het gehele portfolio transformeren naar een drie-radio architectuur die de gelijktijdige 2,4 Ghz, 5 Ghz en 6 Ghz banden ondersteunt die vereist zijn voor de nieuwe standaard. De inzet van Wi-Fi 7 zal de data doorvoer drastisch verhogen, de latentie verlagen en de betrouwbaarheid van de verbinding verbeteren.

Wi-Fi 7 is het volgende grote ding waar we allemaal op hebben gewacht. Ruckus staat klaar om uw netwerk optimaal te laten functioneren.

Voordelen van Wi-Fi 7

Biedt een drastisch betere doorvoer:
Ruckus Wi-Fi 7 oplossingen leveren enorme doorvoerverbeteringen ten opzichte van Wi-Fi 6 dankzij de bredere kanalen en grotere 6 GHz capaciteitswinsten. Het resultaat? Pieksnelheden van meer dan 40 Gbps, vier keer de doorvoer van Wi-Fi 6.

Biedt draadloze verbindingsaggregatie met MLO:
Multi-link operatie (MLO) gebruikt meerdere banden om AP en gebruikersapparaat gelijktijdig te verbinden. Het samenvoegen van deze afzonderlijke links verhoogt de doorvoer aanzienlijk, verlaagt de latentie en verbetert de betrouwbaarheid van de verbinding.

Overwin interferentie met preamble puncturing:
Preamble puncturing stelt een Wi-Fi 7 AP instaat om een “geperforeerd” deel van een kanaal uit te zenden als een deel van dat kanaalspectrum dat wordt gebruikt door oudere gebruikers. Dankzij deze functie ondersteunt Wi-Fi 7 320 Mhz kanalen – het dubbele van Wi-Fi 6 – zonder dat interferentie de prestaties vermindert.

Ondersteunt de meest veeleisende toepassingen met lage latentie:
Latentie is de kritische behoefte voor geavanceerde toepassingen zoals AR en VR die geen sterk wisselende latentieniveaus kunnen tolereren. Ruckus Wi-Fi 7 technologieën ondersteunen tijdgevoelige netwerken (TSN) om de deterministische latentie te bieden die de toepassingen nodig hebben.

Ruckus R770: Eerste Wi-Fi 7 indoor access point

Ruckus kondigt hun eerste Wi-Fi 7 access point aan, de Ruckus R770. Dit is een high-end access point die gericht is op verschillende markten zoals:
Education, Hospitality, Multi-Dwelling-Units (MDU), Large Public Venue (LPV), Smart City, Manufacturing en anderen. Zoals alle Ruckus AP’s levert de R770 betrouwbare, veilige en high-performance connectiviteit.

Voordelen Ruckus R770

De Ruckus R770 biedt een tal van voordelen:

  1. Gelijktijdige verbinding van meer apparaten: Met de capaciteit om 8 datastromen gelijktijdig te verwerken, resulteert dit in een indrukwekkende gecombineerde maximale PHY-datadoorvoer van 12.22 Gbps.
  2. Ondersteuning van Cruciale Wi-Fi 7 functies: Denk hierbij aan 320MHz in 6GHz, 4K QAM modulatie, Multi-Link Operations (MLO), Punctured Transmission, en verbeteringen in Quality of Service (QoS).
  3. Hoge clientdichtheid en prestaties: Dit vertaalt zich in een buitengewone ervaring voor eindgebruikers in grote vergaderzalen, zakelijke ruimtes en uitgestrekte klaslokalen.
  4. BeamFlex+ Adaptieve Antennetechnologie: Deze technologie zorgt voor hogere snelheden, minder fouten en directe levering van bandbreedte. Dit is de eerste antenne die de signaaldekking maximaliseert en samenwerkt met elke client. Dit vergroot ook de MIMO-diversiteitswinst en optimaliseert het potentieel voor ruimtelijke multiplexing
  5. Geoptimaliseerde Multi-Gigabit Wi-Fi Prestaties: Dit wordt gerealiseerd via de ingebouwde 1/2.5/5/10GbE poort.
  6. Exclusieve DPSK3 Functie van RUCKUS: Voegt de kracht van Dynamic PSK™ technologie toe aan WPA3, wat geavanceerde beveiliging combineert met de flexibiliteit en gebruiksgemak van dynamische wachtwoorden om de toegang tot het netwerk te beveiligen.
  7. Beschikbaarheid: De Ruckus R770 is nu beschikbaar voor bestelling, de eerste zendingen gaan in december 2023 plaatsvinden. Er worden op dit moment geen leverbeperkingen verwacht. Houd er rekening mee dat bestellingen geen verzenddatum krijgen toegewezen totdat het product zijn algemene beschikbaarheidsdatum heeft bereikt.

Meer weten over de Ruckus R770?

Bekijk de volledige datasheet hieronder

Aarzel niet om contact op te nemen met [email protected] als je met vragen zit!

Geen reacties

Geef een reactie