CommScope Ruckus

Wie?

CommScope Ruckus is een toonaangevende Wi-Fi speler met unieke gepatenteerde technologieën

Wat?

Ethernet Switching

Control & Management

IoT Networking

Network reporting

Wi-Fi Access points

Voordelen?

Hoge prestaties, flexibiliteit en betrouwbaarheid

Zeer sterk in multi-gigabit netwerken

Zeer sterk in het winnen van projecten in high density omgevingen

Unieke antennetechnologie

Zeer uitgebreid aanbod op het vlak van Wi-Fi 6 AX access points

Uitgebreide netwerk management opties

Wie is CommScope Ruckus?

CommScope Ruckus verlegt de grenzen van communicatietechnologie om ‘s werelds meest geavanceerde netwerken te creëren. Ze ontwerpen, fabriceren, installeren en ondersteunen de hardware-infrastructuur en software-intelligentie die onze digitale samenleving in staat stellen om te interageren en te bloeien. In samenwerking met klanten ontwikkelen ze breedband-, bedrijfs- en draadloze netwerken om vooruitgang mogelijk te maken en duurzame verbindingen te creëren.

In 2019 nam CommScope Ruckus over. Ruckus biedt een breed scala aan hoogwaardige indoor en outdoor Smart Wi-Fi-producten en networking, geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven en Enterprise-omgevingen.

Door het gebruik van geavanceerde Wi-Fi-technologieën zoals het gepatenteerde Beamflex+, zorgt Ruckus voor een betrouwbare connectiviteit in omgevingen met veel gelijktijdige gebruikers.

Welke oplossingen biedt CommScope Ruckus?

CommScope Ruckus biedt diverse Smart Wi-Fi-producten aan, waaronder:

  • ICX Switches: Flexibele schaalbaarheid en vereenvoudigd beheer 

De CommScope Ruckus ICX-familie van switches met vaste vormfactor werken samen om het opzetten en beheren van netwerken te vereenvoudigen, de beveiliging te verbeteren, het oplossen van problemen te minimaliseren en upgrades eenvoudig te maken. De low-latency, non-blocking architectuur zorgt voor een uitstekende doorvoer voor de meest veeleisende toepassingen. Ontdek hier meer over hun switches.

  • Access points 

Wanneer connectiviteit er echt toe doet, wenden organisaties zich tot Ruckus. Ze bieden indoor en outdoor wireless access points die passen binnen vrijwel elk budget, elke performance eis en elk implementatiescenario. Of u nu te maken heeft met een hoge klantdichtheid, Wi-Fi-onvriendelijke bouwmaterialen of gewoon stijgende verwachtingen van werknemers of klanten, hun access points zorgen voor veilige, betrouwbare toegang, ongeacht de zwaarte van de omgeving. Lees meer in deze Access point Look up guide.

  • Ruckus Network Management Tools

Heb je moeite om een steeds complexere netwerkomgeving te beheren met uw bestaande IT resources of om aan de steeds hogere verwachtingen van gebruikers te voldoen? Geen probleem!

CommScope Ruckus® Cloud is een geconvergeerd netwerk management-as-a-service platform dat IT in staat stelt om uitzonderlijke gebruikerservaringen te leveren, eenvoudig. Met RUCKUS Cloud kunnen “slanke” IT-organisaties eenvoudig een hoogwaardig bekabeld en draadloos bedrijfsnetwerk leveren, beheren, optimaliseren en problemen oplossen via één webdashboard of native mobiele applicatie.

  • Virtual Smartzone Controller 

Als u op zoek bent naar een volledig virtueel bedraad en draadloos beheersysteem in uw datacenter of private cloud, hoeft u niet verder te zoeken. Als het multi-tenant moet zijn om uw Networking-as-a-Service (NaaS) of managed services business te ondersteunen, bent u bij ons aan het juiste adres. Virtual SmartZone – High Scale (vSZ-H) is een carrier-grade netwerkcontroller die u de flexibiliteit biedt die u nodig hebt om complexe netwerkarchitecturen en bedrijfsmodellen te beheren voor netwerken van praktisch elke schaal.

 

Heeft u ondersteuning nodig? CommScope Ruckus heeft een Online Kennisbank, Technische Documenten en Forum beschikbaar. U krijgt 24×7 ondersteuning per e-mail en telefoon op de producten die hiervoor in aanmerking komen.