CommScope Ruckus

Wie?

CommScope Ruckus is een toonaangevende Wi-Fi speler met unieke gepatenteerde technologieën

Wat?

Ethernet Switching

Control & Management

IoT Networking

Network reporting

Wi-Fi Access points

Voordelen?

Hoge prestaties, flexibiliteit en betrouwbaarheid

Zeer sterk in multi-gigabit netwerken

Zeer sterk in het winnen van projecten in high density omgevingen

Unieke antennetechnologie

Zeer uitgebreid aanbod op het vlak van Wi-Fi 6 AX access points

Uitgebreide netwerk management opties

Wie is CommScope Ruckus?

CommScope Ruckus is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor geavanceerde communicatietechnologie. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en ondersteunen van hardware-infrastructuur en software-intelligentie en faciliteren naadloze digitale interacties in onze samenleving.

In 2019 nam CommScope Ruckus over, een gerenommeerde leverancier van hoogwaardige indoor en outdoor slimme Wi-Fi-producten voor het MKB en Enterprises. Door gebruik te maken van gepatenteerde technologie zoals Beamflex+, zorgt Ruckus voor betrouwbare connectiviteit in omgevingen met veel verkeer.

Welke oplossingen biedt CommScope Ruckus?

CommScope Ruckus biedt end-to-end oplossingen voor connectiviteitsbehoeften aan. Hun portfolio omvat:

ICX Switches: Flexibele schaalbaarheid en vereenvoudigd beheer 

De CommScope Ruckus ICX-familie van switches met vaste vormfactor werken samen om netwerken op te zetten en te beheren, de beveiliging te verbeteren en upgrades eenvoudig te maken. Met hun low-latency, non-blocking architectuur zorgen ze voor uitstekende doorvoer, zelf voor de meest veeleisende toepassingen. Ontdek hier meer over de veelzijdige mogelijkheden van hun ICX-switchen.

Access points 

Als connectiviteit cruciaal is, vertrouwen organisaties op Ruckus. Ze bieden indoor en outdoor wireless access points die zijn ontworpen om te voldoen aan diverse budgetten, prestatievereisten en implementatiescenario’s. Of u nu te maken heeft met een hoge klantdichtheid, Wi-Fi-onvriendelijke bouwmaterialen of gewoon stijgende verwachtingen van werknemers of klanten, hun access points bieden een veilige en betrouwbare connectiviteit, ongeacht de omgevingsomstandigheden. Lees meer over de geavanceerde oplossingen in deze Access point Look up guide.

Ruckus Network Management Tools

Heeft uw organisatie moeite om een steeds complexer netwerk te beheren met de bestaande IT-middelen, of om te voldoen aan de toenemende eisen van gebruikers? Geen zorgen!

CommScope Ruckus Cloud is een geconvergeerd netwerk management-as-a-service platform dat IT-teams in staat stelt om uitzonderlijke gebruikerservaringen te leveren, eenvoudig. Met RUCKUS Cloud kunnen zelf kleine IT-organisaties eenvoudig een hoogwaardig bekabeld en draadloos bedrijfsnetwerk opzetten, beheren, optimaliseren en problemen oplossen via één webdashboard of native mobiele applicatie.

Virtual Smartzone Controller 

Als u op zoek bent naar een volledig virtueel bedraad en draadloos beheersysteem in uw datacenter of private cloud, hoeft u niet verder te zoeken. Of het nu gaat om een multi-tenant omgeving voor uw Networking-as-a-Service (NaaS) of managed services business, wij hebben de oplossing voor u. Virtual SmartZone – High Scale (vSZ-H) is een carrier-grade netwerkcontroller die de flexibiliteit biedt die u nodig heeft voor het beheer van complexe netwerkarchitecturen en bedrijfsmodellen, ongeacht de schaal van het netwerk.

Ruckus IoT Controller

Wanneer je netwerk is uitgerust met Ruckus accesspoints met BLE- of Zigbee-antennes, kun je apparatuur koppelen die door deze radio’s wordt ondersteund. Deze apparaten kunnen verschillende gegevens doorsturen, zoals temperatuurmetingen. Hoewel het mogelijk is om alle gegevens naar een cloudapplicatie te sturen, kan het nuttig zijn om eerst controles uit te voeren of bepaalde gegevens te filteren. Deze intelligentie kan worden toegepast met behulp van de Ruckus IoT Controller. De Ruckus IoT Suite omvat het volledige assortiment aan Ruckus hardware en software, dat fungeert als backend voor IoT-apparaten en cloudgebaseerde of gehoste software van derden.

 

Heeft u ondersteuning nodig? CommScope Ruckus heeft een Online Kennisbank, Technische Documenten en Forum beschikbaar. U krijgt 24×7 ondersteuning per e-mail en telefoon op de producten die hiervoor in aanmerking komen.