Cyber Security Awareness Program

Onze expertise

Je mag als bedrijf nog de meest gesofisticeerde e-mailsecuritysoftware hebben, als cybercriminelen de gebruiker targetten dan loop je een groot risico dat je een muisklik verwijderd bent van een mogelijke financiële catastrofe.

Een fout is snel gemaakt

Maak jij je zorgen over het onbedachtzaam klikken van jouw medewerkers of collega’s? Kappa Data ontzorgt op dit gebied met het Cyber Security Awareness Program. Een goed getrainde medewerker is de beste verdediging tegen phishingaanvallen, ook wanneer ze gericht worden naar een specifieke persoon. Investeer daarom de nodige tijd en middelen om je werknemers te leren hoe ze phishing kunnen herkennen en hoe ze hiermee moeten omgaan. Op die manier kunnen ze passend reageren op bedreigingen en oplichting, waardoor je bedrijf veilig blijft.

Ontdek het Cyber Security Awareness Program

Wij leiden jouw werknemers op zodat jouw organisatie 100% Phishing-proof wordt. Tijdens meerdere campagnes worden je medewerkers uitgedaagd met verschillende nep phishing berichten, zodat we precies te weten komen waar de zwakheden zich bevinden en zo kunnen er doelgericht awareness trainingen gegeven worden.

Welke vorm je ook kiest, er is ook een classroom-based user awareness training (als optie bij het programma of volledig apart) mogelijk.

Full Service

Weet jij al hoe je volgende security awareness campagne er uit zal zien? Kies uit een e-mail-, SMS, voicemail- en/of USB campagne. De trainingen bestaan uit verschillende online video’s die kunnen aangevuld worden met een klassieke opleiding. Elk project is anders, wij zorgen dan ook voor een ook voor een op maat gemaakt traject.

Kickstart

Kappa Data kan je volledig ontzorgen maar wil je liever zelf aan de slag? Dan zorgen wij voor een degelijke opleiding van het platform zodat je zelf Security Awareness campagnes kan verzorgen. Krijg een duidelijk zicht op de leerprogressie van je medewerkers na elke campagne. Voorkom dus dat jouw medewerkers slachtoffer worden van Phishing aanvallen. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen!

PHaaS

Is een customized service te veel van het goede en hou je het liever laagdrempelig? Onze Phishing as a Service dienst werkt met campagnes gericht op de lokale markt, goed voor elk klein tot middelgroot bedrijf. We beperken ons tot e-mails, video’s en een examen. Deze all-in-one service is onafhankelijk en eist geen verdere licenties.

Voordelen

  • Ga zelf aan de slag of kies voor volledige ontzorging  
  • Een campagne op maat, volgens de noden en behoeften van jouw organisatie  
  • Zelf bepalen welke componenten behandeld worden: e-mail, SMS, voicemail en/of USB  
  • Periodieke evaluatie & bijsturing  
  • Continu proces waarin de kracht van herhaling centraal staat  
  • Krijg zicht op hoe medewerkers omgaan met verschillende vormen van phishing  

Lees je in

Wil je nog meer te weten komen over dit nieuw Cyber Security Program, download dan de solution brief en datasheet door je gegevens hieronder achter te laten en word geen Cyber Security slachtoffer van Phishing.  

Indien er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.  

Waarom kiezen voor Kappa Data?

Technische expertise

Kappa data ondersteunt resellers en klanten met uitgebreide technische kennis, opleidingen en begeleiding. Onze gecertificeerde technische en presales teams staan altijd voor je klaar!

Persoonlijke touch

Bij Kappa Data geniet je van een bijzonder persoonlijke én professionele aanpak, van snelle offertes tot demo’s en klantvriendelijke service met je vaste contactpersonen. Wij zijn er voor jou.

Uitstekende service

Kappa Data is een value-added distributor die oplossingsgericht met je meedenkt. We zorgen altijd voor een goede relatie tussen alle partijen en bemiddelen waar nodig bij conflicten.

Onze partners