Verbeterde connectiviteit: Ontdek het Ruckus Networks Solution Provider Programma

Verbeterde connectiviteit: Ontdek het Ruckus Networks Solution Provider Programma

Ontdek het Ruckus Networks Solution Provider Programma, op maat gemaakt voor uitdagende omgevingen wereldwijd. Samen met partners bieden ze klanten hoogwaardige connectiviteit en betrouwbare gebruikerservaringen. Leer waarom samenwerken met Ruckus de moeite waard is en ontdek de drie partnerlagen in deze blogpost!

Een nieuwe definitie van connectiviteit

RUCKUS herdefinieert connectiviteit over de hele wereld, innoverend op het gebied van bedrade en draadloze technologie om te voldoen aan klant- en industriespecifieke behoeften en de meest veeleisende gebruikssituaties. Hun hoogwaardige netwerkinfrastructuur biedt veilige, betrouwbare toegang tot toepassingen en diensten, ongeacht de omstandigheden.

Gewoon beter zakendoen

RUCKUS is niet alleen “partner-vriendelijk”. Hun go-to-market strategie is uniek gericht op partnerrelaties – het zit in hun DNA. Om jouw succes mogelijk te maken, hebben ze een holistisch partnerprogramma ontwikkeld waardoor samenwerken met RUCKUS gewoon beter zakendoen is.

Investeren in succes

RUCKUS is toegewijd om uitgebreide middelen, training, incentives en betrokkenheid te bieden om een vertrouwde en wederzijds winstgevende relatie te garanderen. Alle partners hebben toegang tot het exclusieve RUCKUS Partner Portal, dat een schat aan middelen en informatie biedt om u in staat te stellen, te informeren en te ondersteunen bij het succesvol verkopen van RUCKUS-oplossingen. Voor bedrijven die RUCKUS bedrade en/of draadloze producten en diensten willen vermarkten, verkopen en leveren, hebben ze nu drie Partner niveaus voor solution providers, elk met verschillende enablement en paden naar winstgevendheid. Bovendien erkennen hun specialisaties vaardigheden en expertise op specifieke gebieden en bieden ze de mogelijkheid om extra voordelen te verdienen.

Specialisaties

Specialisaties erkennen en belonen partners met gerichte expertise in het verkopen en/of ondersteunen van RUCKUS-oplossingen.

Identificatie partnerschap

Je krijgt toestemming om een logo/badge te tonen die uw organisatie erkent als Elite, Certified of Registered lid van het RUCKUS BIG DOGS Partnerprogramma. Je kan de badge gebruiken om de relatie van uw bedrijf met RUCKUS en de expertise in de verkoop en implementatie van RUCKUS-oplossingen onder de aandacht te brengen. Er zijn ook specialisatiebadges beschikbaar voor partners die voldoen aan de kwalificaties voor het Certified- of Elite-niveau. Bekijk het volledige overzicht via onderstaande knop.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met sales@kappadata.be. Wij geven je graag meer informatie en ondersteuning.

Geen reacties

Geef een reactie