Recap: X-Mas Give Back Event in foto’s

Recap: X-Mas Give Back Event in foto’s

Op 15 december organiseerden we ons X-Mas Give Back Event waarbij we, samen met ons vendoren, onze krachten bundelden om de strijd tegen kansarmoede aan te gaan. Netwerken met lekkere glühwein en BBQ-burgers, terwijl we ondertussen goede doelen steunden. Deze nieuwe en unieke manier om in contact te komen met partners in het IT-landschap, viel duidelijk in de smaak. We kunnen namelijk met trots zeggen dat het een succesvolle editie was.

Goede doelen

‘Teruggeven aan de gemeenschap’, daar draaide het allemaal om. We richtten ons tot twee goede doelen, namelijk ‘De Warmste Week‘ met als thema kansarmoede en ‘Voedsel Ondersteuning Gent vzw (VOG)’. Alle aanwezigen konden een donatie naar keuze geven en we haalden in totaal maar liefst 10 000 euro op. Dit bedrag schonken we rechtstreeks aan onze gekozen goede doelen.

Jullie verzamelden ook massaal spullen die als kerstcadeautjes werden uitgedeeld. Allereerst hebben we heel wat speelgoed verzameld en ingepakt als kerstcadeautjes, die we aan Enchanté en Kras gaven. In totaal verzamelden we samen 142 cadeautjes die werden uitgedeeld aan mensen die het minder breed hebben in heel Gent en Oost-Vlaanderen. Ten tweede hebben we meerdere dozen met babyverzorgingsproducten en luiers ontvangen. Baby-Nest is het goede doel dat deze zal ontvangen. Last but not least, hebben we van een heleboel zeer gulle aanwezigen tas na tas gekregen, gevuld met kledij. Deze kleding gaat naar Kras, met de steun van VoedselOndersteuning Gent.

Slide om alle foto’s te zien!

Netwerkevent in kerstsfeer

We hadden onze Kappa Data HQ omgebouwd tot een gezellig kerstmarkt met vier Christmas booths: heerlijke BBQ-burgers, warme home made hapjes en drankjes door collega’s en vrienden, kerstdesserts en kerstpakketten. Blik terug met ons op ons Kerstevent en geniet van deze sfeervolle foto’s.

Goede doelen steunen tijdens netwerken met wat glühwein

Naast ons best doen om deze goede doelen te steunen, zorgden we er ook voor dat alle aanwezigen een geweldige tijd hadden. Er was zeker geen gebrek aan eten, warme drankjes of een warme kerstsfeer, vind je niet? Daarnaast kregen alle aanwezigen een kerstpakketje mee naar huis en konden ze hun gedachten delen in ons gastenboek. Geniet van de foto’s hieronder.

Bedankt aan onze vendoren

We sluiten af met een grote dank aan onze vendoren om ons Kerstevent mogelijk te maken! Allied Telesis, Barracuda, Cato Networks, Commscope Ruckus, Juniper, en Sophos.

Bedankt om met ons te connecten!

Hopelijk ben je in contact gekomen met gelijkgestemden en heb je 2022 op een fijne manier afgesloten. Wij waren in ieder geval heel blij om onze partners en vendoren opnieuw te ontmoeten. Bedankt om erbij te zijn en te doneren, want dankzij jou kunnen we dit event een groot succes noemen!

Als je nog vragen hebt, stel ze ons gerust! Wij helpen jou met veel plezier.

Wil je alle foto’s zien? Ga dan naar onze Facebook-pagina!

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Geen reacties

Geef een reactie