Kappa Data tekent distributiecontract met SolarWinds

Press Release - SolarWinds

Kappa Data tekent distributiecontract met SolarWinds

De samenwerking tussen Kappa Data en SolarWinds zal de SolarWinds suite van IT operations management (ITOM) software ondersteunen en hun uitgebreide toegevoegde waarde diensten leveren om reseller Partners te werven, in te schakelen en op te leiden.

Kappa Data heeft een distributieovereenkomst heeft getekend met SolarWinds, een toonaangevende leverancier van eenvoudige, krachtige en veilige IT-managementsoftware, voor de Benelux.

SolarWinds is volgens IDC de leider in netwerkbeheersoftware marktaandeel. De software geeft zowel Partners als eindklanten de kracht om de prestaties van hun IT-omgevingen te monitoren en te beheren, of het nu gaat om on-premises, in de cloud of in hybride implementaties.

Over SolarWinds

Simple. Powerful. Secure IT.
SolarWinds is een toonaangevende leverancier van eenvoudige, krachtige en veilige IT-beheersoftware. De oplossingen geven organisaties wereldwijd – ongeacht type, grootte of complexiteit – de kracht om bedrijfstransformatie te versnellen in de hybride IT-omgevingen van vandaag de dag.

SolarWinds werkt voortdurend samen met technologieprofessionals – IT-service en operationele professionals, DevOps- en SecOps-professionals en Databasebeheerders (DBA’s) – om inzicht te krijgen in de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd bij het in stand houden van goed presterende en zeer beschikbare IT-infrastructuren, applicaties en omgevingen.

De focus van SolarWinds ligt op de gebruiker en ons streven naar uitmuntendheid in end-to-end hybride IT-beheer heeft ervoor gezorgd dat SolarWinds wereldwijd marktleider is in oplossingen voor observeerbaarheid, IT-servicebeheer, applicatieprestaties en databasebeheer. Meer informatie kan u terugvinden op www.solarwinds.com.

Geen reacties

Geef een reactie