Kappa Data breidt portfolio uit met nieuwe business unit – ExperTechno

Kappa Data breidt portfolio uit met nieuwe business unit – ExperTechno

Kappa Data breidt zijn portolio uit met nieuwe business unit – ExperTechno. Met de oprichting van ExperTechno is de Kappa Data Group klaar om gespecialiseerde projecten voor resellers uit te voeren, zodat zij hun technische middelen kunnen inzetten voor meer uitdagende taken.

Maak gebruik van de services om roll-outs en standaardimplementaties tot een goed einde te brengen. Vermijd de toewijzing van jouw hoogopgeleid technisch personeel aan alledaagse staging taken, standaard configuraties, of productlogistieke voorbereiding. Laat ExperTechno deze aspecten organiseren en coördineren zonder je organisatie verder te belasten.

ExperTechno kan de volledige inzet van je grote projecten verzorgen, zowel nationaal als internationaal, waardoor je meer tijd hebt om je te concentreren op je kernactiviteiten en complexe taken.

Naast het aanbieden van standaarddiensten is ExperTechno gespecialiseerd in het bouwen van hardware apparaten op basis van door partners ontwikkelde software/toepassingen. Dit omvat productaanpassing, met ontwerp, prototyping, aangepaste tools voor RMA-beheer, en nog veel meer.

Over ExperTechno

ExperTechno, een divisie van The Kappa Data Group, was voorheen bekend als Exer Technologies, opererend onder de paraplu van Exer, de Franse tak van Kappa Data. Opgericht in 1986, heeft ExperTechno een voortrekkersrol gespeeld bij de ontwikkeling van apparatuur. Met tientallen jaren ervaring en gespecialiseerde kennis leveren ze op maat gemaakte diensten en oplossingen die aan jouw unieke eisen voldoen.

Als trots lid van de Kappa Data Group, hebben hun wortels in de Franse sector ze in staat gesteld om uit te groeien tot een gerenommeerd merk. Met deze expertise is ExperTechno jouw toegewijde partner in het leveren van op maat gemaakte diensten en oplossingen.

Wil je meer weten over ExperTechno?

Ontdek hier alles over in het persbericht!

Geen reacties

Geef een reactie