Kappa Data Benelux Ardennes Barbie & Ken Weekend

Kappa Data Benelux Ardennes Barbie & Ken Weekend

Wat een ongelooflijke tijd was het tijdens ons recente Kappa Data Weekend in de pittoreske Ardennen! Dit weekend, dat een samenwerking was van zowel Kappa Data als Kappa Data Nederland, bleek een onvergetelijke ervaring te zijn.

Het weekend ging van wal met een spetterende start toen onze collega’s het sportieve Barbie & Ken thema met flair omarmden, wat de weg vrijmaakte voor een enthousiaste sfeer die de hele avond duurde.

De spanning begon op het kantoor van Kappa Data, waar we puzzels moesten oplossen die uiteindelijk (voor sommigen langer dan voor anderen duurden…) onze bestemming onthulden: de prachtige Ardennen. Daar aangekomen verloren we geen tijd en begonnen we met lekker eten, “wie kan er nee zeggen tegen: spaghetti” en een fantastisch feest op de eerste avond, waarmee we de toon voor het weekend zetten…

Dag twee stond bol van de spannende activiteiten die iedereen scherp hielden. Van de zenuwslopende uitdaging om een bom te ontmantelen door middel van puzzels tot de competitieve Western Games, de geest van vriendschap en plezier was voelbaar, ook al regende en hagelde het als de hel! Uiteindelijk won het rode team. Felicitaties aan hen voor het maken van een foto, zelfs in de hagel.

Terwijl de zon onderging, verzamelden we ons voor een heerlijk BBQ-feest, met dank aan Rafaël & Frédéric. We genoten van lekker eten (zelfs veganistisch 😉 ) en haalden herinneringen op aan het plezier dat we al hadden gehad. De avond eindigde met de allereerste Kappa Data Quiz, waarbij we onze kennis en humor hebben getest in een vriendschappelijke competitie.

Het hele weekend door werd er goed gelachen, terwijl we ons verbonden voelden door gezamenlijke activiteiten en blijvende herinneringen creëerden. We kijken nu al rijkhalzend  uit naar de volgende reeks activiteiten en om elkaar terug te ontmoeten.

We willen een groot applaus geven aan ons geweldige feestcommissie voor hun toewijding en planning, waardoor de festiviteiten dit weekend vlekkeloos verliepen. Hun harde werk en toewijding hebben dit evenement echt onvergetelijk gemaakt. Bedankt Lisa, Quincy, Lotte, Tom, Chaline en Jolien.

Samengevat heeft het Kappa Data Weekend in de Ardennen laten zien hoe teamwork, vriendschap en liefde voor avontuur onvergetelijke momenten kunnen creëren. Op nog veel meer mooie momenten in de toekomst!

Als je staat te popelen om deel uit te maken van onze ongelooflijke team, hebben we momenteel vacatures in België en Nederland! Wie weet word jij wel ons nieuwste teamlid tijdens ons volgende avontuurlijke uitje.

 

Neem een kijkje naar onze openstaande vacatures!

Heb je vragen voor ons?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Geen reacties

Geef een reactie