Juniper Networks’ Oplossingen voor patiëntgerichte gezondheidszorg

Juniper Networks’ Oplossingen voor patiëntgerichte gezondheidszorg

De gezondheidszorgtechnologiemarkt is booming, naar schatting 80 miljard USD en groeit jaarlijks met 15%. Juniper Networks biedt slimme, schaalbare oplossingen voor de netwerkomgeving in de zorg. Deze pakken connectiviteits-, communicatie- en beveiligingsproblemen aan voor medische professionals, terwijl kosten en complexiteit minimaal blijven. Ontdek in onze blogpost de innovatieve oplossingen voor patiëntgerichte zorg!

 

Wat vinden zorgverleners geweldig?

Zorgverleners waarderen de innovatieve oplossingen van Juniper Networks in de gezondheidszorg. De verbeterde connectiviteit en veilige toegang tot informatie binnen de campus dragen bij aan betere resultaten voor patiënten. De geïntegreerde wifi, IoT en BLE bieden nauwkeurige locatieservices, verbeteren navigatie en verhogen de veiligheid van patiënten en personeel.

Daarnaast verminderen de oplossingen de ondersteuningslast met AI-gestuurde inzichten, wat resulteert in een snellere oplossing van netwerkproblemen en een vermindering van de gemiddelde reparatietijd. Implementatie en configuratie worden versneld met minimale handmatige tussenkomst en minder fysieke bezoeken ter plaatse.

Op het gebied van beveiliging biedt Juniper Networks ingebouwde Zero-trustbeveiliging om patiëntgegevens veilig te houden. Beschermde connectiviteit en padselectie voorkomen informatie lekken, terwijl botnet- en ransomware-aanvallen proactief worden gedetecteerd en gestopt. Deze allesomvattende aanpak maakt Juniper Networks een favoriete keuze voor zorgverleners.

 

Waarom dit interessant is voor partners

In de wereld van patiëntgerichte gezondheidszorg is Juniper Networks de ideale partner voor groeiende kansen. Met een stijgende vraag naar betere connectiviteit, waar 52% van CIO’s patiëntbetrokkenheid als topprioriteit ziet en 80% van de zorgverleners hun IT-uitgaven verhoogt, biedt Juniper innovatieve oplossingen.

De registratie van deals beschermt pre-salesinvesteringen, terwijl Juniper specifieke antwoorden biedt op de uitdagingen van overbelaste IT-teams, zoals netwerkupgrades, kwetsbaarheden in medische apparatuur en hoge kosten bij niet-geplande stilstand. Met efficiënte oplossingen en strategische voordelen ondersteunt Juniper Networks partners in het snel veranderende landschap van de gezondheidszorg.

 

Hoe identificeer je prospects?

Gezondheidszorg strekt zich verder uit dan enkel ziekenhuizen; het omvat ook klinieken, langetermijnzorgfaciliteiten en externe laboratoria. Juniper Networks begrijpt de unieke behoeften van verschillende leveranciersgroepen en biedt op ervaring gebaseerde netwerken die aan deze eisen voldoen. Zorgverleners, werkzaam in diverse medische instellingen, zoeken snelle, betrouwbare en veilige connectiviteit om kosten te verlagen.

Betalers, zoals verzekeraars en pensioenfondsen, hebben behoefte aan betrouwbare verbindingen met collega’s, zorgverleners en patiënten. Biowetenschappelijke organisaties, waaronder fabrikanten van farmaceutische, biotechnologische en medische apparatuur, vertrouwen op Juniper’s betrouwbare en veilige verbindingen om samen te werken en hun producten en diensten snel op de markt te brengen.

 

Benieuwd hoe Juniper Networks jouw security kan verbeteren?

In deze datasheet staat alle informatie over hoe Juniper Connected Security gebruikers, gegevens en infrastructuur beschermt door de beveiliging uit te breiden naar elk verbindingspunt, van client tot cloud, in de netwerken van uw klanten.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met [email protected] als je met vragen zit!

Geen reacties

Geef een reactie