Laden Evenementen

« Terug naar het overzicht

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Benefits of partnering w/ SolarWinds & Kappa Data

februari 24, 2022 @ 12:00 - 13:00

Gratis

Bereid u voor op succes met SolarWinds

Ontdek in één uur tijd wat SolarWinds voor je kan betekenen. Leer de voordelen kennen van de nieuwste partner van Kappa Data op 24 februari 2022. Registreer hieronder.

SolarWinds is een toonaangevende ontwikkelaar van gebruiksvriendelijke, krachtige en veilige IT-beheersoftware en heeft klanten over de hele wereld. De producten stellen organisaties van elk type, omvang of complexiteit in staat om bedrijfstransformatie te versnellen in moderne hybride IT-omgevingen. De focus op de gebruiker en het streven naar uitmuntendheid in end-to-end beheer in hybride IT heeft van SolarWinds een wereldleider gemaakt in software voor monitoring, IT-servicebeheer, applicatieprestaties en databasebeheer.

Het SolarWinds® IT operations management (ITOM) portfolio bevat oplossingen die zijn gebouwd om uw klanten in staat te stellen de prestaties en beschikbaarheid van de gehele IT-stack waarop applicaties draaien te bewaken. De individuele oplossingen sluiten op elkaar aan om een uitgebreid beeld te geven van applicaties, databases, infrastructuur en netwerk.

Lees meer over SolarWinds en Kappa Data in het persbericht.

Gegevens

Datum:
februari 24, 2022
Tijd:
12:00 - 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Go to webinar
Telefoon
+32 (0)9 243 42 10