Eenvoudige en flexibele cloud-netwerken met ExtremeCloud™IQ

Eenvoudige en flexibele cloud-netwerken met ExtremeCloud™IQ

ExtremeCloud IQ biedt uniform, volledig beheer van draadloze toegangspunten, switches en  routers en maakt onboarding, configuratie, bewaking, probleemoplossing, rapportage en meer mogelijk. Met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) analyseert en interpreteert ExtremeCloud IQ miljoenen netwerk- en gebruikersgegevenspunten, van de netwerkrand tot het datacenter, om bruikbare bedrijfs- en IT-inzichten te verkrijgen en nieuwe niveaus van netwerkautomatisering en -intelligentie te leveren.

CloudIQ biedt een geavanceerde en vereenvoudigde benadering in het ontwerp, de implementatie en de beveiliging van het netwerk. Voordelen van ExtremeCloud™IQ zijn:

  • Dashboards en inzichten
  • Real-time en historische overzichten van de gezondheid van het netwerk
  • Zowel zichtbaarheid als controle van gebruikte applicaties
  • Anonieme vergelijkende statistieken
  • Begeleide workflows voor het maken van netwerkbeleid
  • Automatische configuratie

Als je begint met een nieuw ExtremeCloud IQ account, moet je eerst selecteren of je de proefversie, Pilot-versie of Connect-versie wilt gebruiken. Na het selecteren van het gewenste abonnementsniveau, kun je beginnen met het onboarden van jouw apparaten. Elke discussie over de vraag of een apparaat wordt beheerd in de cloud of lokaal, begint met het definiëren van wat kan worden beheerd in de cloud.

KAPPA DATA en Extreme Networks hebben als gezamenlijk doel om onze reseller partners en hun eindklanten te helpen de juiste technologie te implementeren om zo jouw netwerk te optimaliseren en de data die je eruit haalt te maximaliseren.

Ontdek wat ExtremeCloud IQ voor jou kan betekenen door de datasheet te downloaden! Ontvang gelijk de Extreme Networks Walibi Holland Case Study.

Geen reacties

Geef een reactie