CommScope RUCKUS Network Analytics

CommScope RUCKUS Network Analytics

CommScope biedt de RUCKUS Analytics aan: Een cloud service om wired en wireless netwerken als IT-dienst optimaal te gaan beheren.

Hoe werkt het?

Deze tool helpt de efficiëntie te verhogen en de gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebrek aan de juiste netwerkanalysetools hebben IT-teams moeite om de connectiviteitsproblemen van gebruikers bij te houden en aan hun SLA’s te voldoen. RUCKUS Analytics levert krachtige netwerkanalyses dankzij de gepatenteerde machine learning (ML) en artificial intelligence om u als gebruiker te helpen het meeste uit het RUCKUS-netwerk te halen.

Ruckus Analytics heeft daarnaast een unieke oplossing voor troubleshooting. De service kan namelijk eventuele problemen rangschikken op basis van de ernst van het probleem. Hierdoor kunnen managed service providers en zakelijke IT teams de meest dringende problemen eerst oplossen.

Check de intro van de RUCKUS Analytics hieronder.

Proactief en snel netwerkproblemen oplossen

Krijg een optimaal inzicht met kant en klare rapporten en gepersonaliseerde dashboards. Ontdek meer over hoe het werkt in deze video.

Door de geavanceerde client troubleshooting kunt u snel netwerkproblemen voor uw klanten oplossen. Met deze tool verkrijgt u een volledig beeld van de klantervaring voor eenvoudige connectiviteit en diagnose van gebruikerservaringen. Je kan bijvoorbeeld zien wanneer specifieke clients succesvolle, trage of mislukte verbindingen ervaren en wanneer er zich roaming- en verbroken gebeurtenissen voordoen en hier pro-actief op anticiperen.

Geïnteresseerd in een demo? Bekijk het hier. Op zoek naar een demo rond een specifieke situatie? Neem contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Belangrijkste voordelen van Ruckus Analytics

  • Rapportage en analyse – tool die zeer granulair de werking van een netwerk weergeeft en analyseert
  • ZeroTouch deployment – met een minimale effort van het IT-team beheer je complexe netwerken en ageer je op (mogelijke) problemen.
  • Troubleshooting – identificeer, priotiseer op een zeer snelle en makkelijke manier netwerkproblemen.
  • Volledig integreerbaar met Ruckus management tools zoals Cloud en Virtual Smartzone.

Ruckus Analytics is beschikbaar voor alle Ruckus Access Points en switches die gemanaged worden via SmartZone netwerkcontrollers of de Ruckus Cloud.

Benieuwd naar meer over de RUCKUS Analytics?

Ontdek zelf hoe RUCKUS Analytics uitgebreide netwerkinformatie levert. Vraag een gratis proefversie of live online demo aan met een productexpert (de voorwaarden zijn van toepassing).

Geen reacties

Geef een reactie