Stap in de wereld van Cybersec Europe 2024 met Kappa Data!

Stap in de wereld van Cybersec Europe 2024 met Kappa Data!

Cybersec Europe brengt elk jaar experts, startups en innovators samen om de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van cybersecurity te bespreken. Ook Kappa Data was dit jaar weer met een enthousiast team aanwezig!

Ik ben Margaux, studente Meertalige Communicatie aan de UGent, en ik loop vier weken stage bij het dynamische marketingteam van Kappa Data. Voor mij was dit dus een zeer unieke ervaring. Ik werd meteen ondergedompeld in de wereld van cybersecurity en IT.

Kom mee met mij en ontdek hoe onze stand eruitzag, welke leuke goodies we uitdeelden, hoe we nieuwe collega’s ontmoetten (want ja, die waren zeker ook van de partij!) en hoe we onze leveranciers in de spotlight zetten.

Spotlight: onze vendoren

Natuurlijk zou Kappa Data niet op de been blijven zonder onze leveranciers. Daarom zouden we ook graag hun prestaties op Cybersec in de schijnwerpers willen zetten.

Wat kwamen ze juist presenteren?

Stel je voor dat je op zoek bent naar geavanceerde netwerkoplossingen die niet alleen snel en stabiel zijn, maar ook flexibel genoeg om aan al je behoeften te voldoen. Dan is Juniper Networks de partner die je nodig hebt. Met hun uitgebreide expertise in datacenter switching, beveiliging en provider routing, bieden ze op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde AI-mogelijkheden of naadloze indoor locatiediensten, Juniper Networks staat klaar om je te helpen de volgende stap te zetten in jouw netwerkinfrastructuur.

Netwerkbeveiliging is ook van vitaal belang in deze tijd van cyberdreigingen. Daar komt Barracuda Networks in beeld. Zij zijn gespecialiseerd in robuuste cyberbeveiliging. Met hun gedetailleerde firewalls, effectieve e-mailbeveiliging en focus op de innovatieve Secure Edge SASE-oplossing bieden ze een complete beveiligingsoplossing die is afgestemd op de behoeften van moderne organisaties.

Sophos is een toonaangevende leverancier van beveiligingsoplossingen met uitgebreide beschermingslagen en wereldwijde security operations centers om hackers te blokkeren. Hun portfolio beschermt tegen ransomware, malware en meer, terwijl Sophos Central een geïntegreerd cybersecurity-ecosysteem biedt met open API’s.

En heb je al gehoord van Extreme Networks? Extreme Networks biedt naadloos geïntegreerde oplossingen aan via strategische overnames en voortdurende ontwikkeling, of je nu de voorkeur geeft aan cloudgebaseerde of on-premises netwerken. Met opties zoals prijsefficiënte NAC, Cloud NAC of hyper-segmentatie bieden ze klaarheid voor netwerkbeveiligingsnormen zoals NIS2 of ISO27001.

Laten we ook zeker het belang van identiteitsbeveiliging niet vergeten. One Identity is hier om te helpen. Als je op zoek bent naar een partner die zich richt op het versterken van je beveiligingsperimeter en het centraliseren van toegangsbeheer met een focus op identiteit, dan is One Identity de ideale keuze.

SolarWinds is al lange tijd een belangrijke speler op het gebied van het monitoren en optimaliseren van grote netwerken en applicaties. Ze bieden een allesomvattend overzicht met klikbare mogelijkheden en aanpasbare dashboards om ervoor te zorgen dat elke gebruikersprofiel in de organisatie nauwkeurig zichtbaar is.

Maar ook de beveiliging van financiële transacties is cruciaal. OneSpan biedt banken een toegankelijke MFA-oplossing met innovatieve technologieën zoals het FIDO2-compatibel token voor wachtwoordloze authenticatie, waardoor ze voldoen aan de behoeften van moderne digitale bankieren.

Bovendien heeft ook Europa zijn eigen specifieke behoeften op het gebied van cybersecurity. Stormshield houdt een strikte Europese focus, waardoor ze voldoen aan alle noodzakelijke EU-certificeringen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen bieden voor industriële omgevingen.

Allied Telesis biedt een veelzijdig portfolio van switches voor zowel MKB’s als grootschalige omgevingen. Met hun AMF-framework voor geautomatiseerde implementaties en zero-touch vervangingen, en IEC 62443-certificering, voldoen ze aan de NIS 2-normen voor industriële omgevingen.

Daarnaast biedt Cato Networks de enige complete SASE-stackoplossing met gecentraliseerd beheer en een wereldwijd backbone-netwerk met POP’s over de hele wereld. Hun geavanceerde XDR- en MDR-mogelijkheden vereenvoudigen netwerkbeheer en zorgen voor robuuste beveiliging en connectiviteit.

Tot slot levert CommScope Ruckus zowel bekabelde als draadloze producten, met hun innovatieve BeamFlex+-antennesysteem en Ruckus One Cloud voor diepgaande zichtbaarheid en AI-gestuurde probleemoplossing. Ze zijn ideaal voor omgevingen met hoge dichtheid, IoT en industriële toepassingen.

Of het nu gaat om netwerkbeveiliging, identiteitsbeveiliging, of op maat gemaakte hardwareoplossingen, onze partners staan klaar om aan jouw behoeften te voldoen en je organisatie te beschermen tegen de steeds veranderende bedreigingen in de digitale wereld.

Had je geen tijd om langs te komen op Cybersec Europe? Geen probleem!

Cybersec Europe 2024 in stijl

Als je ons vorig jaar op Cybersec Europe bezocht, merkte je waarschijnlijk dat onze booth dit jaar dubbel zo groot was. Hierdoor konden we meer klanten verwelkomen, en hadden onze vendoren ook alle ruimte om hun producten en diensten voor te stellen.

Ook onze gadgets en goodies vielen in de smaak dit jaar. Onze Kappa-kousen, bloempotjes, lucifers en winkelkarmuntjes waren overal op onze stand te vinden. Onze vendoren pakten ook uit met leuke dingen om uit te delen.

Kijk zeker eens naar de leuke foto’s!

Smakelijke hoogtepunten

In de vroege ochtend stroomde onze booth al snel vol met klanten (en collega’s 😉), aangetrokken door de verleidelijke geur van onze heerlijke verse koffie. De koffie was een hit, soms konden we nauwelijks bijhouden met de bestellingen achter de bar.

Maar het echte hoogtepunt kwam pas ‘s middags: onze Kappa Kroques. Van de Kappa Klassic tot de Kappa Kreamy Salmon en de Kappa Krazy Italian, er was voor elk wat wils! We waren blij om te zien dat onze Kappa Kroques een glimlach op het gezicht toverden van onze klanten, leveranciers en collega’s.

Aan onze bar konden de bezoekers natuurlijk ook genieten van een lekker glaasje wijn, cava of frisdrank. Maar ook onze unieke biertjes van de tap, de Bronzen Baron en de Koperen Markies, vielen enorm in de smaak.

Cybersec: waar netwerken de show steelt

Bij Cybersec Europe had ik verwacht dat mensen voornamelijk zouden komen voor een hapje en een drankje (en om gadgets te scoren), maar het was verrassend en indrukwekkend om te zien hoe collega’s netwerkten met leveranciers en klanten, hoe de vendoren vol passie hun aanbod presenteerden, en hoe onze stand overspoeld werd door bezoekers. Op Cybersec draait het voor Kappa Data om het échte werk: face-to-face netwerken en verbindingen leggen.

Hopelijk hebben de leveranciers en klanten evenveel van deze editie van Cybersec Europe genoten als wij bij Kappa Data.

Bedankt aan iedereen die onze stand is komen bezoeken, en hopelijk tot volgend jaar!

Wij kijken nu al uit naar de volgende editie! Hopelijk ben je er dan ook bij.

Ben je benieuwd naar meer leuke foto’s en herinneringen? Klik op de knop hieronder, en ontdekt ons volledig album!
Het is altijd leuk als onze foto’s gedeeld worden! Zorg ervoor dat je ons tagt (@kappadata) met de juiste hashtags: #kappadata #bettertogether #cyberseceurope2024

Geen reacties

Geef een reactie