ThingsFlow

Wie?

ThingsFlow is een eigen platform van Kappa Data

Wat?

Ons eigen IoT platform, waarmee resellers snel en eenvoudig met IoT aan de slag kunnen gaan

Voordelen?

Snel en eenvoudig verschillende soorten sensoren configureren

Geen grote investeringen of moeilijke kennistrajecten

Je krijgt LoRa-ondersteuning

Het platform is volledig personaliseerbaar

Draadloos en cloud based

Wat is ThingsFlow?

Kappa Data lanceert ThingsFlow, een eigen platform waarop resellers snel en eenvoudig met hun IoT projecten aan de slag kunnen gaan.

Op korte termijn zal ThingsFlow beschikbaar zijn in 2 versies: ThingsFlow Education en ThingsFlow Lite.

ThingsFlow Lite

Met ThingsFlow Lite kan je tal van verschillende sensoren in no time configureren en beheren. Bovendien kunnen dashboards eenvoudig zelf toegevoegd worden.

Thingsflow Lite is ideaal om IoT projecten snel en eenvoudig op te starten zonder grote investeringen en moeilijke kennistrajecten.

ThingsFlow Education

ThingsFlow Education is de perfecte tool om de luchtkwaliteit in scholen te meten. Op dit platform wordt alle informatie van de sensoren uit de verschillende lokalen centraal gelogd en beschikbaar gesteld.

Directies krijgen op deze manier een optimaal beeld van de luchtkwaliteit in hun volledige school en kunnen bijsturen waar nodig. Leerkrachten krijgen lokaal feedback in de klaslokalen door zich aan te melden met een QR-code.

Kappa Data resellers rolden intussen een aantal projecten uit, waaronder een project met de IVG school in Gent.

Wat zijn de voordelen van ThingsFlow?

ThingsFlow Lite biedt een mooi aanbod tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. IoT-projecten kunnen verder in enkele minuten worden opgestart. Daarnaast is de oplossing volledig cloud-based en geniet je van LoRa-ondersteuning. Doordat je jouw eigen dashboard kunt maken, is het platform ook volledig personaliseerbaar.

Deze optie tot personalisatie vind je ook in ThingsFlow Education. Je kan je eigen sensoren kiezen en hierdoor inzichten verwerven op maat van de school. Het platform is bovendien draadloos en cloud based.