Sophos APX Access Points – End of Life and End of Sale Date

Sophos APX Access Points – End of Life and End of Sale Date

Sophos heeft de End of Sale en End of Life data aangekondigd voor haar APX Access Points. De Access Points bereiken End of Sale (EOS°) op 31 maart 2024. De APX modellen kunnen nog steeds besteld worden bij Kappa Data tot 31 maart 2024 of zolang de voorraad strekt. Wij bundelden alle informatie in deze blogpost.

End of Life APX Series Access Points

De End of Sale (EOS) en End of Life (EOL) geldt voor de volgende APX Series Access Points

  • APX 120
  • APX 320
  • APX 530
  • APX 740
  • APX 320X (buiten)

Ontdek hieronder meer over de Sophos APX Acces Points’ laatste verkoopdatum.

Sophos APX Toegangspunten einde Levensduur

Sophos kondigt nu alle levenscyclus mijlpalen aan voor de gehele APX reeks, inclusief een verlengde ondersteuningsperiode tot einde levensduur op 31 december 2027. Dit zal de gebruiksperiode maximaliseren voor alle klanten die onlangs hebben aangeschaft. Gebruik van de AP-serie na de EOL-datum is op eigen risico.

In de meeste gevallen kunnen klanten de volledige functionaliteit van hun APX-product gebruiken tot de EOL-datum. Als een APX echter wordt beheerd door een firewall met een EOL-datum vóór december 2027, moet uw klant zijn access points migreren naar een ondersteund platform om de volledige levenscyclusfunctionaliteit te behouden.

Dit geldt specifiek voor de volgende producten:

  • XG/SG Series hardware appliances met Sophos Firewall OS (SFOS) worden EOL op 31 maart 2025.
  • SG Series hardware appliances met Sophos UTM OS worden EOL op 30 juni 2026.

Dus, als je je APX Series wilt gebruiken tot de laatste dag, zul je vroeg of laat moeten migreren naar Sophos Central. Het beheer van APX access points blijft gratis op Sophos Central.

AP6 Series vervangt APX Access Points

ACTIE: Migreer naar de WiFi6 AP6-modellen en beheer ze vanaf Central Wireless (abonnement op ondersteuning en services vereist). AP6 access points zijn duurder dan de APX serie en vereisen een abonnement als u ze wilt beheren vanuit Sophos Central. Het service- en supportabonnement is meestal 10% van de AP6 MRSP-waarde.

De laatste ondersteunde softwareversies voor deze modellen zullen dichter bij de EOL-datum worden aangekondigd en gepubliceerd op de Retirement Calendar.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met [email protected]. Wij geven je graag meer informatie en ondersteuning.

Geen reacties

Geef een reactie