Ontdek de nieuwe en verbeterde Barracuda Email Threat Scanner

Ontdek de nieuwe en verbeterde Barracuda Email Threat Scanner

Barracuda lanceert een compleet herziene versie van de Barracuda Email Threat Scanner. Dit is een gratis tool die op basis van AI emaildreigingen detecteert die langs de e-mailgateway van bedrijven zijn gekomen.

Daarbij gaat het onder andere om zeer gerichte aanvallen zoals spearphishing, business email compromise (BEC), het overnemen van email conversaties en het nabootsen van services.

Iedere scan levert een rapport op over de aangetroffen dreigingen, maar ook over de emaildomeinen en werknemers die risico lopen.

Deze informatie helpt organisaties om kwetsbaarheden in de bestaande e-mailbeveiliging te identificeren en te verhelpen.

Wat is er nieuw?

  • Scan preview pagina, hiermee kunnen gebruikers de voortgang van hun scan volgen terwijl deze wordt uitgevoerd;
  • Real-time overzicht van de eerste resultaten terwijl Email Threat Scanner mailboxen verder scant en dreigingen detecteert;
  • Verbeterde dashboardrapportage van de gedetecteerde dreigingen, waarmee het gemakkelijker wordt om in te zoomen op specifieke bevindingen en deze te interpreteren;
  • Een 14-dagen gratis proefversie van Barracuda Sentinel kan nu rechtstreeks vanuit de scanner worden gestart, zodat klanten kunnen ervaren welke voordelen continue bescherming biedt.

Hoe gaat het te werk?

 

Feiten en statistieken.

In 2020 hebben 4.550 organisaties over de hele wereld Barracuda Email Threat Scanner gebruikt om 2.600.531 mailboxen te scannen, waarbij 2.029.413 dreigingen werden gedetecteerd. Per organisatie werden gemiddeld 512 dreigingen aangetroffen en in één op de zeven mailboxen (14%) werd minstens één dreiging gevonden, zelfs wanneer berichten werden gescand door een e-mailgateway-oplossing.

Kom hier alle details en de verbeteringen te weten.

Geen reacties

Geef een reactie