Ontdek de Juniper Networks Wired en Wireless oplossingen

Ontdek de Juniper Networks Wired en Wireless oplossingen

Juniper AI-Driven Networks biedt een aantal belangrijke voordelen voor kleine, maar ook middelgrote en grote ondernemingen. Zo verhoogt Juniper Networks de efficiëntie en productiviteit van het netwerk en geeft men problemen een proactieve aanpak. Ontdek hoe Juniper jouw bedrijf de best mogelijke ervaringen kan leveren voor zowel draadloze als bekabelde gebruikers.  

Gartner Magic Quadrant™

Het nieuwe 2022 Gartner® Magic Quadrant™ voor Wired en Wireless LAN Infrastructure is uit, en voor het derde jaar op rij is Juniper Networks een Leader. Bovendien staat Juniper voor het tweede jaar op rij het verst in “Completeness of Vision” en het hoogst in “Ability to Execute” van alle beoordeelde leveranciers. Eén keer uitgeroepen worden tot Leader is een mooie prestatie. Twee keer is een geweldige trend. Maar drie keer op rij – dat is veel meer. Het is een indicatie van een sterk, duurzaam momentum dat maar weinig leveranciers kunnen bereiken – en dat zal voor Juniper niet snel veranderen.

Snelst groeiende leverancier van draadloze LAN’s

Volgens een recent marktrapport van de 650 Group is Juniper zelfs de snelst groeiende leverancier van draadloze LAN’s voor bedrijven en buitenshuis. Bovendien kondigde Juniper onlangs zijn vijfde opeenvolgende kwartaal van jaar-op-jaar groei aan, waarbij de AI-gestuurde Enterprise-oplossingen van Juniper de markt aanzienlijk overtreffen met recordboekingen voor zowel bedrade als draadloze toegang.

Hoe onderscheidt Juniper zich?

Sudheer Matta, Group Vice President of Product Management for the AI-driven Enterprise zegt het volgende: “Door innovatieve client-to-cloud automatisering, inzicht en zelfsturende acties te leveren, blijft Mist AI zich onderscheiden van de rest van de industrie op het gebied van gemak, schaal, kosten en prestaties. Het duurzame momentum dat we zien is een echt bewijs van onze product-, verkoop- en marketingteams van wereldklasse, samen met partners die zich allemaal achter Juniper’s innovatieve AI-gedreven Enterprise-oplossing hebben geschaard. Samen brengen we bewezen waarde naar klanten en partners over de hele wereld.”

Samengevat biedt Juniper AI Driven Networks een aantal belangrijke voordelen voor bedrijven, waaronder verbeterde efficiëntie en productiviteit, verbeterde beveiliging en verbeterde prestaties. Als gevolg hiervan zal het gebruik van dit systeem leiden tot lagere kosten, een vermindering van de risico’s en een verhoogde zekerheid. Combineer dit met het feit dat Juniper Mist een innovatieve aanpak heeft, en je weet dat je de komende jaren geen zorgen meer hebt.

 

Wil jij ook jouw bedrijf beter beveiligen met Juniper Networks?

Contacteer ons gerust en wij helpen jou verder!

Geen reacties

Geef een reactie