OneSpan kondigt de Digipass FX1 BIO aan

OneSpan kondigt de Digipass FX1 BIO aan

OneSpan is enthousiast om de komst van DIGIPASS FX1 BIO aan te kondigen, een game-changer op het gebied van authenticatie, speciaal ontworpen voor bedrijven om bedrijfsgegevens en -toepassingen te beveiligen voor een verspreid personeelsbestand.

Ontdek alles over de wachtwoordloze, phishingbestendige FIDO2-authenticatie voor een veilig personeelsbestand in deze blogpost!

 

Wat is de Digipass FX1 BIO?

Deze geavanceerde fysieke FIDO-gecertificeerde passkey met vingerafdrukscan stelt organisaties in staat om wachtwoordloze authenticatie te omarmen en tegelijkertijd de hoogste beveiliging te bieden tegen social engineering en account takeover-aanvallen.

 

De belangrijkste voordelen

Deze geavanceerde fysieke FIDO-gecertificeerde passkey met vingerafdrukscan stelt organisaties in staat om wachtwoordloze verificatie te omarmen en tegelijkertijd de hoogste beveiliging te bieden tegen social engineering en account takeover-aanvallen. Ontdek de voordelen van de OneSpan Digipass FX1 BIO.

  • Overal werken, op elk apparaat

Stel werknemers in staat om overal te werken, op elk apparaat, terwijl de beveiliging wordt versterkt. DIGIPASS FX1 BIO wachtwoorden zorgen voor hetzelfde beveiligingsniveau op persoonlijke en bedrijfsapparaten.

  • Phishing-bestendige passkey

DIGIPASS FX1 BIO is een wachtwoordloze authenticator die bestand is tegen phishing. Het werkt in verbonden modus, zodat eenmalige wachtwoordcodes nooit worden onthuld.

  • Ongeëvenaarde gebruikerservaring

Wachtwoordloze authenticatie elimineert wrijving. Werknemers hoeven geen wachtwoorden te onthouden en kunnen snel en gemakkelijk inloggen met vingerafdrukbiometrie.

  • 3-in-1 ontwerp stimuleert gebruikersadoptie

De DIGIPASS FX1 BIO is geschikt voor USB, NFC en Bluetooth. Gebruikers kiezen de authenticatiemethode en het apparaat van hun voorkeur, wat leidt tot een hogere adoptie.

  • FIDO-gecertificeerd

DIGIPASS FX1 BIO is FIDO-gecertificeerd, wat organisaties een betrouwbare en robuuste oplossing biedt voor gebruik met online applicaties en hen in staat stelt om sterke authenticatie in te zetten voor aanmelding, zonder de extra kosten van in-house ontwikkeling. Geniet van een snellere time-to-market aangezien DIGIPASS FX1 BIO out-of-the-box werkt met minimale setup.

  • Gemakkelijk in te stellen

De installatie is eenvoudig – sluit het apparaat gewoon aan op de USB-poort van de computer. Om Bluetooth in te schakelen, koppel je de DIGIPASS FX1 BIO met een smartphone, laptop, desktop of tablet.

  

Wil je meer informatie?

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van de Digipass FX1 Bio? Via de knop hieronder ontdek je meer informatie.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met [email protected].

Geen reacties

Geef een reactie