OneLogin: het belang van IAM voor veilig telewerken

OneLogin - the importance of IAM for secure teleworking

OneLogin: het belang van IAM voor veilig telewerken

Het OneLogin UAM-platform is een toegangsbeheersysteem dat gebruik maakt van single sign-on (SSO) en een cloud directory om organisaties in staat te stellen gebruikerstoegang tot on-premise en cloud applicaties te beheren. Het platform omvat ook user provisioning, lifecycle management en multi-factor authenticatie (MFA).

Met OneLogin kan uw organisatie productief blijven in tijden van verandering. En kunnen werknemers vanaf elke locatie en elk apparaat blijven doorwerken. OneLogin kan helpen om externe omgevingen te beveiligen, naadloze werknemersproductiviteit mogelijk te maken, de IT-werklast te verminderen en toegang te bieden tot de applicaties die uw teams nodig hebben om effectief samen te werken.

Belangrijkste voordelen

  • Eenvoudige en veilige toegang tot applicaties:

Meer dan 6.000 integraties met bekende applicaties om een geautomatiseerde, veilige en vertrouwde ervaring te bieden voor eindgebruikers en beheerders voor alle toepassingen, apparaten en locaties.

  • Overal toegang:

Maak veilige toegang tot uw applicaties mogelijk – of ze nu in de cloud, op locatie of in een hybride omgeving zijn.

  • Geautomatiseerd levenscyclusbeheer:

Bespaar tijd en geld door het stroomlijnen van toegangsrechten voor externe medewerkers in al uw applicaties in real-time.

  • Betrouwbaarheid en prestatie op schaal:

Beveilig met vertrouwen uw externe medewerkers terwijl u gebruikers en applicaties op- en afschaalt als uw bedrijf verandert.

  • Eenmalige aanmelding : Eén-klik toegang tot alle applicaties – in de cloud of achter de firewall

Eén portal voor al uw favoriete applicaties: Zoom, RingCentral, Slack, GoToMeeting, Zendesk, AWS, Box, Dropbox, Cisco Meraki, Cisco WebEx, G Suite, Atlassian Cloud, Salesforce, Office 365, Oracle EBS, Workplace by Facebook, Juniper Networks, SumoLogic, ServiceNow, Splunk, enz.

  • Multi-Factor Authenticatie

Beveiligde toegang terwijl de gebruikersauthenticatie wordt gestroomlijnd, ongeacht waar ze zich bevinden

Meer info kan je terugvinden in de OneLogin-oplossing voor telewerken, hier downloadbaar als PDF.

Geen reacties

Geef een reactie