Nieuw! CommScope Ruckus introduceert Big Dog Partner Program

Nieuw! CommScope Ruckus introduceert Big Dog Partner Program

CommScope kondigde een nieuw Ruckus Big Dogs Partner Programma aan dat bestaat uit drie niveaus: Elite, Certified en Registered. Door de toevoeging van een nieuwe middle tier krijgt een breder aanbod van partners toegang tot fondsen Het programma verfijnt het bestaande aanbod op het vlak van beloningen, incentives en opleidingen. Lees verder om meer te ontdekken over dit nieuwe programma.

Drieledig programma

Het nieuwe CommScope Ruckus Big Dogs Partner Programma is opgebouwd uit drie niveaus: Elite, Certified en Registered. Door de toevoeging van een nieuwe middellaag krijgt een breder aanbod aan partners toegang tot marktontwikkelingsfondsen en unieke specialisaties. Het programma verfijnt bestaande aanbiedingen met betrekking tot beloningen, incentives en training, terwijl het contractbeheer voor alle niveaus wordt gestroomlijnd. Het tempo van de digitale transformatie en de upgrades van de netwerkinfrastructuur in de onderneming neemt toe. Om aan deze toenemende vraag te voldoen, krijgen Elite-partners toegang tot verbeterde technische en demotrainingen. Deze trainingen zullen belangrijke RUCKUS netwerktechnologieën behandelen, waaronder Wi-Fi, switching, IoT, cloud management en AIOps.

“De campus networking en in-building cellulaire markten zullen naar verwachting groeien tot 14 miljard dollar in 2025. CommScope’s hernieuwde inzet voor het RUCKUS-kanaal stelt gekwalificeerde partners in staat om deze potentiële omzet aan te boren en tegelijkertijd uitstekende service en ondersteuning te leveren aan hun klanten over de hele wereld”, aldus Eric Law, senior vice president RUCKUS sales bij CommScope. “We zien dat wereldwijde verbinding bedrijven de toekomst in stuwen, allemaal ondersteund door unieke bedrade en draadloze innovatie in het netwerk.”

Aanbod voor gekwalificeerde Ruckus partners 

Om haar aanpak van het kanaal te vernieuwen voor een steeds digitalere markt, biedt CommScope gekwalificeerde RUCKUS-partners industriespecifieke specialisaties, aangepaste marketingtools en extra manieren om klanten aan te trekken, te overtuigen en te behouden. Dit omvat een verbeterd VIP-aanbod dat het gemakkelijker maakt om op terugkerende basis kortingen te verdienen.

Het programma is ontworpen om partners in staat te stellen in te spelen op veranderende bedrijfsmodellen en tegelijkertijd de beste service te bieden tijdens het gehele klanttraject. Met een focus op internationale groei hebben partners uit kleine en middelgrote landen meer flexibiliteit, aangezien er minder mensen nodig zullen zijn om de betreffende trainingen te volgen. Marketing conciërge services zijn gepland om in de tweede helft van het jaar te worden aangeboden.

Stem van de industrie

“Net als andere bedrijven over de hele wereld hebben we ons snel moeten aanpassen en veranderen aan de nieuwe realiteit van de pandemie,” zei Jon Novakowski, Chief Visionary Officer van Vector Tech Group. “Het nieuwe RUCKUS BIG DOGS Partner Programma geeft Vector Tech Group de expertise om innovatie te stimuleren en praktische tools om groeikansen te grijpen. We hebben samengewerkt met CommScope RUCKUS om ervoor te zorgen dat klanten in de onderwijsmarkt toegang hebben tot state-of-the-art cloud-managed Wi-Fi diensten die netwerkontwerp, -implementatie en -operaties naadloos laten verlopen. Het nieuwe programma stelt ons in staat om dit naar een hoger niveau te tillen, wat alleen maar een win-win voor iedereen kan zijn.”

Met het drielaags model kunnen klanten erop vertrouwen dat Elite-partners beschikken over de training, financiële incentives, certificaten en nalevingseisen die nodig zijn om het hoogste niveau van klantenservice te bieden. Het nieuwe programma verbetert de voordelen op elk niveau om partners te helpen groeien. Alle niveaus zullen toegang blijven hebben tot trainingen van wereldklasse om hun technische expertise te verbeteren en zich te onderscheiden op de markt, terwijl de samenwerking met CommScope wordt verbeterd.

Geïnteresseerd in meer? Lees hier het Ruckus Networking Solution Provider Programma Overzicht.

Geen reacties

Geef een reactie