ExtremeCloud™ SD-WAN | Een pijler voor jouw Infinite Enterprise

ExtremeCloud™ SD-WAN | Een pijler voor jouw Infinite Enterprise

Iedereen aan boord van de Infinite Enterprise! De Infinite Enterprise is oneindig gedistribueerd om gebruikers te ontmoeten waar ze ook zijn, levert een consumentgerichte ervaring waarbij de technologie draait om de behoeften van de gebruiker, en maakt die ervaring op schaal mogelijk.

De ExtremeCloud SD-WAN-oplossing is gebouwd om de pijlers te ondersteunen die uw klanten vandaag de dag nodig hebben om een Infinite Enterprise te worden, waaronder betrouwbaarheid, schaalbaarheid, kostenefficiëntie en gebruiksgemak. Wij geloven dat deze oplossing niet alleen jouw klanten zal helpen hun netwerken te vereenvoudigen en toekomstbestendig te maken, maar dat het je ook zal helpen meer business te winnen!

ExtremeCloud SD-WAN wordt aangeboden als één SKU en is voor partners eenvoudig te verkopen en te gelde te maken. De oplossing is ontworpen als een all-inclusive abonnementsmodel dat de kosten van de appliance en Customer Success omvat naast de SD-WAN service en cloud orchestratie. Dit zorgt ervoor dat klanten hun kapitaaluitgaven laag houden, de ROI voor u versnellen en een SD-WAN-adoptie met een laag risico hebben. Onze abonnementspakketten worden aangeboden in flexibele 1/3/5-jaarstermijnen om te garanderen dat jouw klanten investeren in een oplossing die is afgestemd op hun specifieke behoeften en met hen mee kan schalen en groeien.

SD-WAN helpt partners bij de groei en ontwikkeling van hun bedrijf

Verandering drijft organisaties naar een Oneindige Onderneming. Een nieuwe wereld vol eindeloze uitdagingen en moeilijkheden. Hieronder vind je een kort overzicht van de meest prominente uitdagingen van vandaag en de visie van Extreme om deze aan te pakken.

De hedendaagse uitdagingen

 • End-to-End gebruikerservaring
 • Kostenbesparing
 • Toenemende complexiteit van het netwerk
 • Gebrek aan zichtbaarheid

Extreme’s Visie

 • Toepassingsgeoptimaliseerde ervaring
 • Wendbaarheid: Continue innovatie en wrijvingsloze levering
 • Gemakkelijker schalen van SaaS-adoptie

Haal het maximale uit de verkoop van ExtremeCloud SD-WAN

Het verkopen van ExtremeCloud SD-WAN heeft veel voordelen. Dit omvat en is niet beperkt tot:

 • Expertisekorting
 • Deal Registratie Kortingen
 • Not-for-Resale programma
 • New Referral programma

Hoe begin ik met de verkoop van ExtremeCloud SD-WAN?

Ben je klaar om ExtremeCloud SD-WAN te gaan verkopen? Volgende: Gecertificeerd worden!
Meld je aan om toegang te krijgen tot onze nieuwe verkoop- en technische cursussen om uw eigen professionele diensten te verkopen en in aanmerking te komen voor expertisekortingen.

Je kan ook gebruik maken van door Extreme geleide professionele services om klanten te helpen bij het ontwerpen en bouwen van hun SD-WAN volgens hun unieke eisen. Gecertificeerd worden is echter verreweg de meest optimale manier om te beginnen met het verkopen van SD-WAN.

Hulpmiddelen

Kappa Data en Extreme Networks willen je bij elke stap helpen. Zodra je in staat bent ExtremeCloud SD-WAN te verkopen, kan je gebruik maken van een heleboel tools en resources die door Extreme Networks worden aangeboden. Klik op de volgende links en ontdek hun Not-for-Resale Tool, hun Dojo Training Portal en er is meer!

Dit is slechts het topje van de ijsberg. Wil je meer weten over Extreme Networks en ExtremeCloud SD-WAN? Bekijk de video of klik op onderstaande knop om de datasheet te downloaden!

Geen reacties

Geef een reactie