Extreme Network neemt Ipanema over en verstevigt hun positie opnieuw!

Extreme Network neemt Ipanema over en verstevigt hun positie opnieuw!

Leuk nieuws uit het Extreme Networks kamp. Zij verwierven onlangs Ipanema, Infovista’s software gedefinieerde WAN bedrijfsunit. Dankzij deze bundeling van krachten kan Extreme Networks niet enkel een nieuw team dat bruist van talent voorschotelen, maar ook interessante technologieën aanbieden die hun visie aansterkt. Hiermee schakelt Extreme Network een versnelling hoger in het aanbieden van cloud-driven software diensten aan hun klanten.

Wat is er nieuw?

Extreme Network kan door deze verwerving hun marktleidende portfolio verder uitbreiden door nieuwe cloud-managed SD-WAN en beveiligingsoplossingen aan te bieden. Deze dragen allen bij tot het bereiken van de Infinite Enterprise. Dankzij de Ipanema verwerving kan Extreme in de praktijk enkele interessante nieuwe zaken aanbieden:

  • Cloud-driven SD-WAN mogelijkheden
  • Een platform om verdere beveiligingsmogelijkheden uit te bouwen.
  • Een uitbreiding van hun reeds sterke portfolio

Wat is de toegevoegde waarde van Ipanema?

Dankzij Ipanema’s technologie kan Extreme Networks in de toekomst een betere uitvoering en nog betere kwaliteit van de beleving aanbieden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de real-time netwerkvoorwaarden die zorgen voor automatische en dynamische aanpassingen van de verkeersstromen op de applicaties. Ook onder verschillende condities over verschillende types van cloud-managed WAN connectiviteit heen, kan je rekenen op een stabiele flow.

Wat betekent dit nu concreet voor Extreme Network? Wel, het doel is om Ipanema’s potentieel te benutten en hiermee een oneindig gedistribueerde en veilige oplossing te bieden binnen het ExtremeCloud portfolio. Dit zal ervoor zorgen dat Extreme’s positie als één van ‘s werelds meest geavanceerde cloud platformen alleen maar versterkt wordt. Meer flexibiliteit, meer mogelijkheden én meer beveiliging wanneer de connectie wordt aangegaan met locaties, applicaties en toestellen. En dat is pas het begin!

Word een Infinite Enterprise met Extreme Network

Door Ipanema te verwerven wil Extreme er blijven voor zorgen dat hun klanten de beste service en beleving krijgen, zodat zij op hun beurt hetzelfde kunnen voorzien voor hun klanten. Bovendien kan er blijven gewerkt worden aan het verminderen van de complexiteit van het bedienen en beheren van gedistribueerde netwerken dankzij de nieuwe cloudgebaseerde software.

Extreme Network helpt u om een Infinite Enterprise te worden!

Geen reacties

Geef een reactie