Laden Evenementen

« Terug naar het overzicht

  • Dit evenement is voorbij.

Lunch & Learn SolarWinds | Sessions, 04/10/2022

oktober 4, 2022 @ 12:00 - 18:00

Gratis

Wij nodigen je graag uit voor de SolarWinds Lunch & Learn op 4 oktober 2022. Op een prachtige locatie kan je genieten van een heerlijke lunch en interessante sessies. Tony Johnsons vertelt je graag alles over SolarWinds Hybrid Cloud Observability. Ontdek daarnaast wat LoopOne voor je kan betekenen, samen met Holger Mundt. Geniet van een lekker drankje in de enige echte Stella Artois Brouwerij.

Sit back, relax and enjoy the sessions! Zien we jou daar?

Inhoud

Tony Johnson zal u meer inzicht geven in hoe SolarWinds® Hybrid Cloud Observability verder gaat dan conventionele monitoring om problemen sneller op te lossen via domeinoverschrijdende analytics en bruikbare intelligentie, wat zorgt voor meer zichtbaarheid, inzicht in serviceafhankelijkheden en operationele voorspelbaarheid.
U zult leren om operationele ruis te verminderen en hoe IT Ops, DevOps en security teams meer proactieve problemen en anomalieën zullen kunnen detecteren.
Hij zal ook vertellen hoe deze nieuwe Observability-oplossing continu de omstandigheden van de gebruikerservaring analyseert en de prestaties beïnvloedt om basisproblemen, serviceniveaus en vereiste capaciteitswijzigingen te voorspellen.

Holger Mundt zal een overzicht geven van welke diensten Loop1 kan leveren aan SolarWinds klanten in samenwerking met onze channel partners.

Agenda

  • 12:00 – 13:00: Broodjes en soep lunch
  • 13:00 – 14:30: Tony Johnsons vertelt je graag alles over SolarWinds Hybrid Cloud Observability. Sit back, relax and enjoy the session!
  • 14:00 – 15:00: Pauze met versnaperingen
  • 15:00 – 16:30: Holger Mundt vertelt wat LoopOne voor je kan betekenen
  • 16:30 – …: We sluiten af met een Q&A en een lekker drankje in de enige echte Stella Artois brouwerij.

Locatie
Dit event zal plaatsvinden in De Hoorn in Leuven. Meer informatie zal u toegestuurd worden vanaf het event dichterbij komt.

Sprekers

Tony Johnson is Senior Product Manager bij SolarWinds en verantwoordelijk voor het SolarWinds Platform, Hybrid Cloud Observability en Enterprise Operations Console.
Hij werkt nauw samen met ons ontwikkelingsteam in Brno waar hij de liaison is tussen EMEA klanten/partners en productontwikkeling.
Tony heeft meer dan 10 jaar ervaring in het hele SolarWinds portfolio.

De tweede spreker is Holger Mundt. De tweede spreker is Holger Mundt. Holger is oprichter van I.Tresor een IT-Consulting bedrijf voor Monitoring en Archivering oplossingen. In 2021 sloot zijn bedrijf zich aan bij de Loop1 familie waar hij nu als Technical Solution Architect werkt aan SolarWinds oplossingen. Holger is sinds 2019 genomineerd in de Thwack MVP & Channel Champion.

Prijs
Gratis

Taal
Engels

Schrijf je nu in!

Gegevens

Datum:
oktober 4, 2022
Tijd:
12:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

De Hoorn, Leuven
Sluisstraat 79
Leuven, Vlaams Brabant 3000 België
+ Google Maps
Telefoon
+32 (0) 475 95 29 85
Bekijk de site van Locatie