Laden Evenementen

« Terug naar het overzicht

  • Dit evenement is voorbij.

Kappa Day 2022

oktober 20, 2022 @ 14:00 - 23:59

Gratis

Je bent uitgenodigd voor onze Kappa Day 2022! Een middag vol kennis, trends, toekomstplannen en netwerken. Kom erbij op donderdag 20 oktober!

Wij nodigen je uit op de Kappa Dag op 20 oktober 2022 in Aalst. Deze editie heeft enkele jaren vertraging opgelopen door Covid-19. Nu zijn we eindelijk terug, sterker dan ooit!

Neem deel aan dit unieke evenement in IT Networking & Security. Leer van professionele sprekers die in één (late) namiddag hun inzichten delen over de toekomst van de industrie.

Sluit deze slimme dag af met ons uitgebreide walking dinner en netwerkfeest (met live muziek!). Grijp uw eindeloze mogelijkheden om in contact te komen met andere aanwezigen en partijen die verbonden zijn aan Kappa Data.

Wat kun je verwachten? | Agenda

14 UUR:
We ontvangen u met open armen (en een drankje) in De Bonneterie | Aalst.

14U30:
Kick-off met een snelle welkomstsessie gegeven door Patrick Casteels & Chris Willems

14:30-3:30 PM:
We starten met onze eerste sessie, don’t “sit back and relax” when it comes down to cybersecurity.  We all need to break this mentality.

15:30 UUR:
We nemen een snelle en verfrissende pauze.

16.00 UUR:
We beginnen aan onze volgende en laatste sessie; learn how cybersecurity & network connectivity can grow together with simpler and more efficient management platforms. We zullen ook onze gedachten delen over de supply chain problemen waar we allemaal mee te maken hebben.

17.30 UUR:
Na enkele Q&A vragen verwelkomen we u om te genieten van lekker eten, goed gezelschap en geweldige vibes op onze netwerk party. Ontdek de verschillende smaken van eten die met u gedeeld zullen worden tijdens een walking dinner gecreëerd door de enige echte Joost De Paepe. Nip aan enkele Kappa Data cocktails terwijl u uw gedachten deelt. Geniet van onze live Jazz band, en dans op de beats van “The Almost Swinging Jazz Band“.

Eerste sessie: Cybersecurity

Armis:
Onze nieuwste vendor, toegelicht door Filip Vanierschot. Hij zal u alles vertellen over de asset library van Armis. Deze is ongekend in termen van onbeheerde IoT- en OT-apparaten en levert een enorme waarde op voor zowel de gezondheidszorg, de industrie als de dienstensector.

Sophos & BlackBerry Cylance:
We verwelkomen voor u op het podium Hans Claeskens (Sophos) en Paolo Bianchini (BlackBerry). Endpoint security is tegenwoordig meer dan alleen het detecteren van geavanceerde zero-day malware met behulp van de nieuwe AI-technieken. Deze producten evolueren naar XDR-platforms waar telemetrie van verschillende beveiligingsoplossingen niet alleen wordt verzameld in een data lake, maar waar specialisten in een managed service model actief op zoek gaan naar de aanwezigheid van hackers.

Barracuda:
E-mail blijft een zeer toegankelijke weg voor een hacker om je omgeving binnen te dringen. Een Phishing e-mail is vrij moeilijk te detecteren en deze wordt gretig gebruikt om een maas in het netwerk te vinden of de inloggegevens van een gebruiker te achterhalen. Wat zijn de belangrijkste nieuwe aspecten van e-mailbeveiliging? Alain Luxemburg weet er alles van.

One Login By One Identity:
De digitale identiteit is belangrijker dan ooit, want deze geeft je toegang tot allerlei systemen en applicaties. Deze privileges toekennen, monitoren en loggen komen vaak met de nodige uitdagingen. Daarnaast is ook gebleken dat Multi Factor authenticatie niet langer de “silveren bullet” is om onze identiteit te beveiligen. Marc Uppelschoten licht de belangrijkste uitdagingen toe.

Het standpunt van Kappa Data:
Ransomware-aanvallen nemen exponentieel toe. Meestal worden bedrijven digitaal gegijzeld. Alleen door losgeld te betalen kunnen bedrijven (hopelijk) weer normaal functioneren. Wat zijn de belangrijkste wegen die een hacker bewandelt waartegen we ons moeten wapenen en wat zijn de nieuwste trends? Koert Martens, onze Director of Technology, heeft geen geheimen voor u.

Tijdens de sessies maakt een kunstenaar live illustraties over de sessie, zodat je op een gestructureerde en unieke manier over deze informatie kan beschikken. 

Tweede sessie: Beheerplatforms in Netwerk & Beveiliging

Barracuda:
Alain Luxemburg zal opnieuw aanschuiven op het podium. Traditionele netwerkbeveiliging is in transitie. Gebruikersidentiteit biedt toegang tot de applicaties en middelen van een onderneming, maar hoe kan de toegang tot dat deel van het netwerk of de applicatie worden benaderd vanuit een Zero-Trust concept? Zal dit concept uiteindelijk de firewall vervangen?

Juniper Networks & Barracuda:
De roep om intelligente en vereenvoudigde beheerplatforms, waar Firewalls, SD-WAN, Web Security, ZTNA en CASB samenkomen, wordt door elke zichzelf respecterende netwerkbeveiligingsfabrikant beantwoord met de SASE-oplossing. Waar staan Juniper en Barracuda met hun oplossing in dit verhaal? Rasmus Andersen, Area Partner Director Benelux & Nordics bij Juniper Networks, en Alain Luxembourg van Barracuda vertellen er alles over.

Extreme Networks & Juniper Networks:
Switches en Wi-Fi, klinkt als iets alledaags. Voor veel bedrijven vormt een solide netwerkinfrastructuur met de nodige garanties de basis voor het runnen van hun bedrijf. Daarbij winnen beheerplatformen aan belang boven even belangrijke hardware. Wat hebben Extreme en Juniper momenteel te bieden en wat is hun visie? Markus Nispel en Rasmus Andersen zijn experts op dit gebied.

SolarWinds:
IT-teams gebruiken verschillende tools om de omgeving waarvoor ze verantwoordelijk zijn zo goed mogelijk in kaart te brengen. Maar hoe breng je alles samen in één overzichtelijke omgeving, of het nu gaat om applicaties, databases, servers, netwerk of SD-WAN. Welke oplossingen brengt Solarwinds en hoe kunnen ze je helpen bij deze uitdaging? Simon Abrahams vertelt je er alles over.

Allied Telesis & Lancom Systems:
De componentencrisis en het nul-COVID-beleid van de afgelopen maanden hebben ons geleerd dat niet elke fabrikant in gelijke mate en op hetzelfde moment is getroffen door het componententekort. De cocktail van meerdere prijsverhogingen, lange levertijden en de sterke dollar heeft een bittere nasmaak. Geopolitiek is ook niet bepaald aan de orde. Welke impact heeft dit op de Europese netwerk- en beveiligingsfabrikant?  Patrick van der Zwet (Allied Telesis) en Aijn Ku (Lancom Systems) delen met ons alles wat zij weten.

Kappa Data standpunt:
SASE en SSE zijn geen loze containerbegrippen. Gartner heeft een duidelijke visie op wat dit voor hen betekent en biedt een toetssteen om de SASE-oplossingen van fabrikanten onder de loep te nemen. Frédéric Van Walle vertelt u er alles over in een notendop.

Over de locatie

De Bonneterie is een unieke feestruimte in de oude gebouwen van Du Parc in Aalst, België. Hier was vroeger De Bonneterie Bosteels – De Smet gevestigd, de marktleider in panty’s, kousen en sokken. Na hun faillissement in 2001 stonden de fabrieksgebouwen leeg, maar ze worden nu in volle glorie opgewaardeerd.

Over onze moderator

Onze sessies worden gemodereerd door de enige echte Geena Lisa. Bekend als presentatrice op TV, radio en sinds enkele jaren ook als moderator op CyberSec Europe, zal Geena Lisa de flair, expertise en inzichten geven die u mag verwachten over de onderwerpen die we op 20 oktober zullen bespreken.

Bekijk onze video om in de stemming te komen!

Vink 20 oktober aan in je agenda voor een geweldige middag vol openbaringen en handdrukken. Schrijf je nu in!
We kijken uit naar je komst!

Gegevens

Datum:
oktober 20, 2022
Tijd:
14:00 - 23:59
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Erembodegemstraat 33
Aalst, 9300
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie