Ervaar Juniper Networks connected security

Juniper Networks Connected Security-blogpost

Ervaar Juniper Networks connected security

Juniper Connected Security beschermt uw bedrijf op unieke wijze door al uw netwerkelementen samen te brengen tot een bedreigingsbewust netwerk. Het dwingt een dynamisch beveiligingsbeleid af op elk verbindingspunt, waardoor u een veel kleiner aanvalsoppervlak heeft. Onze beveiligingsoplossingen zijn open en uitbreidbaar, en we werken samen met andere toonaangevende beveiligingsleveranciers om u een best-of-breed ecosysteem te bieden dat uw activiteiten kan helpen beschermen en versterken.

Het Juniper Connected Security-platform is gebaseerd op een inside-out beveiligingsmodel en biedt beveiliging en geautomatiseerd herstel van bedreigingen zonder complexiteit. Het is een op gebruikersintentie gebaseerd beleidsmodel dat consistente beleidshandhaving over meerdere handhavingsdomeinen en robuuste zichtbaarheid en beheer biedt.

Elementen van de Juniper Connected Security-oplossing (Sky ATP geïntegreerd met SRX / vSRX en Advanced Threat Prevention Appliance) detecteren automatisch bekende en onbekende bedreigingen. Het Juniper Connected Security-platform verzamelt en zet de informatie over bedreigingen om in actiegerichte items voor de verschillende handhavingspunten, zoals het blokkeren of in quarantaine plaatsen van die bedreigingen op de netwerklaag om verdere verspreiding te voorkomen.

Kappa Data heeft samen met Juniper Networks zijn eigen omgeving opgezet waarbij de diverse componenten rond Connected Security getoont kunnen worden.

Plan nu een afspraak om een demo te volgen. Meer weten? Klik hier voor de datasheet rond Juniper Connected Security.

Geen reacties

Geef een reactie